21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Πόποβιτς είπε το ναι στην Ανόρθωση(εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος μέσος της Κυρίας)

Ο Πόποβιτς είπε το ναι στην Ανόρθωση(εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος μέσος της Κυρίας)

By on 10 Ιουλίου, 2021 0 3037 Views

O μεγάλος στόχος του Τιμούρ για δυο μεταγραφικές περιόδους αναμένεται να εκπληρωθεί το καλοκαίρι του 2021!

Ο 31χρονος διεθνής Σλοβένος Nτένις Πόποβιτς, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ανόρθωση. Έμειναν κάποιες λεπτομέρειες για να αποτελέσει επίσημα παρελθόν από την Κινεζική, Qingdao FC και να ανακοινωθεί από την “Κυρία”.

gdfgdfgdfggggggfg

Ο ποιοτικός χαφ απασχόλησε σοβαρά την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια τον Ιανουάριο του 2019 αλλά και το καλοκαίρι του 2020 δίχως όμως η μεταγραφή να οδηγηθεί σε αίσια κατάληξη.

Ο Σλοβένος διεθνής (έξι φορές φόρεσε το εθνόσημο) μπορεί να αγωνιστεί στο «8» αλλά και στο «10» μπορεί να προσφέρει πολλές δουλειές στον Κετσπάγια και πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει προκριματικών αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ποδοσφαιριστής με εμπειρία και παραστάσεις, τη τελευταία χρονιά στην Κινεζική Super League μέτρησε 14 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. 

Προηγουμένως αγωνίστηκε στο Ρωσικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σαμάρα, στο Ελβετικό πρωτάθλημα με την Ζυρίχη ενώ συνεργάστηκε ξανά με τον Τιμούρ στην Όρενμπουργκ, ομάδα Β´ κατηγορίας της Ρωσίας όπου και πέτυχε 15 γκολ και 13 ασίστ σε 65 αγώνες.