3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Υπογράφει σήμερα ο Τζουρ. Αναμένει τον Πόποβιτς στην Κύπρο το Σ/Κ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Υπογράφει σήμερα ο Τζουρ. Αναμένει τον Πόποβιτς στην Κύπρο το Σ/Κ

By on 13 Ιουλίου, 2021 0 884 Views

Η Ισραηλινός τερματοφύλακας Ασσαφ Τζουρ ,επέστρεψε στην Κύπρο και σήμερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην Ανόρθωση ως δανεικός για άλλο ένα χρόνο και με δικαίωμα απόκτησης του με ελευθέρα μετά το πέρας αυτής της περιόδου.

Μετά την θετική κατάληξη με τον Τζουρ στον οποίο πιστεύουν στην Ανόρθωση και ευελπιστούν πως θα είναι ο διάδοχος του Λόρια ,αυτό  που αναμένει ο Κετσπάγια είναι η άφιξη του  Πόποβιτς στην Κύπρο. Ο Σλοβένος μέσος έδωσε προφορικά την υπόσχεση του πως αυτή την φορά θα έρθει στην Κυρία και  Τιμουρ θα τον περιμένει μέχρι το Σαββατοκυρίακο στην Κύπρο για τις τελικές διευθετήσεις της μεταγραφής του.

 Ο Πόποβιτς περιμένει να πάρει την ελευθέρα του από την ομάδα της Κίνας όπου ήταν φέτος, καθώς και τα λεφτά που έχει να παίρνει για τα οποία έκανε προσφυγή στην ΦΙΦΑ και υπολογίζεται όπως υποσχέθηκε ότι μέχρι το Σ/Κ θα έρθει στην Κύπρο για να ενταχθεί στην Ανόρθωση και να αρχίσει δουλειά ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας στις 5 Αυγούστου.

Αν ολοκληρωθεί και του Πόποβιτς βασικά η Ανόρθωση θα τελειώσει με τις μεταγραφές αλλά στην πορεία αν υπάρξει κάποια ευκαιρία για προσθαφαίρεση δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη μεταγραφή. Με τα σημερινά δεδομένα στο ρόστερ παραμένουν Κατσαράβα και Ελουντού άσχετα αν υπήρξε φημολογία για παραχώρηση τους.

 Αυτό που εύχονται  όλοι στην Ανόρθωση είναι ότι μετά το super cup θα επανέλθει η ομαλότητα στην προετοιμασία χωρίς άλλα προβλήματα με τον κορονοϊό και θα αρχίσει η επιστροφή των παικτών που εντοπίστηκαν ως κρούσματα στις προπονήσεις ώστε η ομάδα να ετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για την ευρωπαϊκή μάχη που θα δώσει στις 5 Αυγούστου.