5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιστρέφουν από την Πολωνία οι παίκτες της Ομόνοιας που ήταν θετικοί στον κορονοϊό.Καμιά ανησυχία για τον Μιξ

Επιστρέφουν από την Πολωνία οι παίκτες της Ομόνοιας που ήταν θετικοί στον κορονοϊό.Καμιά ανησυχία για τον Μιξ

By on 14 Ιουλίου, 2021 0 1717 Views

Ως γνωστόν τα μέλη της αποστολής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διαγνώστηκαν θετικά στον covid-19 έμειναν στην Πολωνία και ακολούθησαν το προηγούμενο διάστημα ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, όντας περιορισμένοι.

Σήμερα μπαίνουν στο αεροπλάνο για την επιστροφή τους στην Κύπρο και από αύριο θα τεθούν στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ. Θα διαφανεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αφού έχασαν και αρκετές προπονήσεις του βασικού σταδίου, και θα κρίνει ο προπονητής αν θα μπορεί να τους υπολογίζει στο παιχνίδι με την Ντιναμό την ερχόμενη Τρίτη.

Αύριο θα είναι στην Κύπρο έτσι το «Ηλίας Πούλλος» θα γεμίσει και πάλι καθώς θα υπάρξει εκ νέου απαρτία.

Στο μεταξύ δεν προκύπτει κάποια ανησυχία σε σχέση με τη συμμετοχή του Ντίσκερουντ στους αγώνες με την Ντιναμό. Χθες δεν είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ καθώς, όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η πρώτην ομάδα του στην Τουρκία δεν είχε αποστείλει τα έγγραφα του ποδοσφαιριστή έτσι δεν είχε δικαίωμα να παίξει.

Αν παρατηρηθεί επιπλέον καθυστέρηση τότε τα πιστοποιητικά του θα αποσταλούν από τη ΦΙΦΑ. Έχασε πάντως μία καλή ευκαιρία ο Αμερικανός να πάρει κάποια ακόμη λεπτά συμμετοχής και πλέον κάνει, μαζί βεβαίως με την ομάδα, βουτιά στα βαθιά στην Ευρώπη.