5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Οριστικά και επίσημα στην Ομόνοια ο Iyayi Atiemwen

By on 17 Ιουλίου, 2021 0 1790 Views

Είναι ορθστική και επίσημη η απόκτηση από την Ομόνοια Νιγηριανού Iyayi Atiemwen υπο μορφή δανεισμού .Θα έρθει στην Ομόνοια για ένα χρόνο με δικαίωμα απόκτησης του αν το θέλει μετά το πέρας της νέας περιόδου.Ο παίκτης ανήκει στην Ντιναμό Ζάγκρρεπ και δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια των δυο ομάδων στις 21 και 27 Ιουλίου.

Για την μεταγραφή του στην Ομόνοια, μίλησε σε μέσο της Κροατίας ο Iyayi Atiemwen.

Συγκεκριμένα ο Nιγηριανός άσος της Ντιναμό που θα αποκτηθεί ως δανεικός απ’ την Ομόνοια ανέφερε:

Για το ότι Ομόνοια και Ντιναμό είναι αντίπαλοι στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα. Όλοι με ρωτούν για ποιον θα χαρώ, αλλά δεν έχω τη σωστή απάντηση. Πραγματικά να χαρείτε το παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Αυτός που αξίζει, να περάσει».

Για τη μεταγραφή του στην Ομόνοια: «Νομίζω ότι αυτή είναι μια νέα ευκαιρία για μένα. Απλώς ήθελα λεπτά και συνεχόμενες συμμετοχές. Τίποτα άλλο δεν με ενδιέφερε. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που αποφάσισα να φύγω από την Ντιναμό. Θέλω να επιστρέψω στον εαυτό μου και να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο, κάτι που δεν μπορούσα να το κάνω στην Ντιναμό. Η καριέρα μου βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και αυτή είναι μια νέα αρχή για εμένα. Πιστέψτε με, είμαι έτοιμος για τα μεγάλα πράγματα που μόλις ξεκινούν».