18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ στην Βουλγαρία.Κόντρα στον Απόλλωνα του Πετράκη(τηλεοπτικά τα άλλα τρία φιλικά)

Πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ στην Βουλγαρία.Κόντρα στον Απόλλωνα του Πετράκη(τηλεοπτικά τα άλλα τρία φιλικά)

By on 20 Ιουλίου, 2021 0 1583 Views

Το πρώτο του φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφος δίνει σήμερα στις 18:15 το ΑΠΟΕΛ, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης του Γιάννη Πετράκη.

Αυτό θα είναι το δεύτερο συνολικά φιλικό για το ΑΠΟΕΛ, μετά το 1-0 επί της ΠΑΕΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, χάρις το γκολ του Κβιλιτάια με πέναλτι.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα ανακατέψει την τράπουλα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Για την ώρα ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τους Τορνίκε Οκριασβίλι και Μουρτάζ Νταουσβίλι οι οποίοι ακόμη να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή στο Πράβετς.

Παράλληλα, σύντομα αναμένεται η ενσωμάτωση και του νέου δεξιού μπακ της ομάδας, Ισάμ Τσεμπάκε, ούτως ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τους «γαλαζοκίτρινους».

Στο μεταξύ τηλεοπτικά θα είναι τα τρία άλλα φιλικά του ΑΠΟΕΛ επί βουλγαρικού εδάφους. Με εξαίρεση την σημερινή φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης του Γιάννη Πετράκη, οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας από την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα τηλεοπτικά θα είναι τα φιλικά κόντρα σε Μπνέι Σακχίν (23/7), Πιρίν (27/7) και Αλ Νασρ (29/7), μέσω της CablenetSports1.

Αναλυτικά:

Παρασκευή23/718:00ΑΠΟΕΛ – Μπνέι ΣακχίνCablenetSports1
Τρίτη27/718:00ΑΠΟΕΛ – ΠιρίνCablenetSports1
Πέμπτη29/718:00ΑΠΟΕΛ – Αλ ΝάσρCablenetSports1