7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΖΟΡΝΙΓΚΕΡ:Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

ΖΟΡΝΙΓΚΕΡ:Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

By on 21 Ιουλίου, 2021 0 1342 Views

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για το πρώτο παιχνίδι με τη Ζίλινα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

«Είμαστε προ των πυλών για το πρώτο παιχνίδι για το οποίο και ανυπομονούμε. Είχαμε πέντε βδομάδες προετοιμασίας. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, όμως βλέπουμε μπροστά και το αυριανό παιχνίδι. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για εμάς αφού επιστρέφει ο κόσμος. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και παίζουμε μία νεαρή και δυνατή ομάδα. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφει ο Κολ και ο Νταμπό. Θα είναι στην αποστολή. Είμαι περήφανος που έχω το νέο αρχηγό δίπλα μου, τον Χάμπο Κυριάκου. Επιλέχθηκε από όλους τους συμπαίκτες του και από εμένα».
Για την προετοιμασία: «Σχετικά με την προετοιμασία, μέρα με τη μέρα ανεβαίνουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και ομαδικά αλλά και ατομικά για να φέρουμε κάποιος παίκτες στο επίπεδο που θέλουμε».
Για τον προγραμματισμό: «Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος από το προγραμματισμό. Έχουμε τη μεταγραφή του Ίλιαν, περιμένουμε και για τον Γιάνγκα. Θα ενισχυθούμε στη θέση του κεντρικού αμυντικού, από εκεί και πέρα δεν θα προκύψουν και πολλές άλλες μεταγραφές. Θα δούμε στη συνέχεια αν θα έχουμε κάτι άλλο».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου, που είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή που με επέλεξαν αρχηγό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο και τα αποδυτήρια για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, νέους και παλιούς, για να πάρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Φέτος ήταν ιδιαίτερη η προετοιμασία, λόγω πανδημίας δεν μπορέσαμε να κάνουμε τα φιλικά που θέλαμε. Η Ζιλινα είναι καλή ομάδα, αλλά πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να προχωρήσουμε παρακάτω. Έχουμε νέο προπονητή, με νέα φιλοσοφία, πειθαρχία και διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να τον στηρίξουμε και τους νέους παίκτες για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα».