21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης δείχνει τους στόχους!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης δείχνει τους στόχους!

By on 21 Ιουλίου, 2021 0 1871 Views

Η Ανόρθωση αναμένει τον αντίπαλος της στην πρώτη ευρωπαϊκή της μάχη μρ το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Ραπίντ και την Σπάρτα να μην ξεκαθάρισε ποιά θα χάσει την πρόκριση για να είναι αντίπαλος της Ανόρθωσης,ωστόσο όποια και να είναι θα είναι και το φαβορί αλλά η ομάδα του Κετσπάγια θα παλάιψει για την πρόκριση.

Στον SUPER SPORT FM104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τον Άλκη Μπότσο μίλησε για όλα τα θέματα της Κυρίας ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για το ταξίδι του Τιμούρ: «Ο προπονητής αρέσκεται κατ ιδία άποψη και από την στιγμή που μας δινόταν η δυνατότητα, ταξίδευσε στην Βιέννη σε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και από τις δυο ομάδες. Το 2-1 για την Ραπίντ δεν λέει και πολλά για εμάς. Παραμένει ανοικτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε πως θα προετοιμαστούμε για να προχωρήσουμε κατάλληλα. Να σημειώσω ότι ο επαναληπτικός έχει οριστεί 12 Αύγουστου στο ΠΑΠ. Δεν είμαστε φαβορί απέναντι σε καμιά εκ των δυο αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση.»

«Αν παρακολουθήσουμε λίγο την διαδικασία θα προσέξουμε ότι απουσιάζουν μεγάλα ονόματα ομάδων. Δεν έχουμε προτίμηση για κάποια από τις δυο ομάδες. Ο προπονητής έχει πάρει τις σημειώσεις του και όταν θα φτάσει ώρα τότε θα ασχοληθούμε με την ομάδα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε»

Για την απουσία παικτών: «Yπήρχε μια ανησυχία αλλά το σημαντικό είναι ότι όσοι νόσησαν επιστρέφουν σιγά σιγά στην ομάδα ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι και οι τραυματίες Ρισβάνης Μπουσουλάτζιτς –Κατσαράβα. Μπαίνουν όλοι οι καινούριοι σταδιακά στην ομάδα διότι θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι και προσεκτικοί. Έχουμε το φιλικό με την Δόξα την Κυριακή και θα είναι ένα καλό δείγμα για την ομάδα.»

«Με τον Ντένις Πόποβιτς ολοκληρώσαμε το Κατάλογο Α’ και συνεχίζουμε την προετοιμασία. Ανάλογα για άλλη κίνηση πάντοτε με τα θέλω του προπονητή και όποιες ανατροπές γίνουν. Αν ο προπονητής μας ζητήσει κάτι τότε η διοίκηση θα κινηθεί για να ενισχύσει την ομάδα. Η μεταγραφική περίοδος δεν ολοκληρώνεται από τώρα και πιθανόν να προκύψει περεταίρω ενίσχυση. Ο σχεδιασμός θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλός. Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες από την Ανόρθωση και εμείς αποφασίσαμε να μην μιλήσουμε και πλέον με το μεταγραφικό σχεδιασμό ο κόσμος καταλαβαίνει τον λόγο. Μάζι με τον κόσμο μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα σε Κύπρο και Ευρώπη.»