8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Προπώληση εισιτηρίων Ανόρθωση-Δόξα

By on 21 Ιουλίου, 2021 0 3820 Views

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με τη Δόξα που θα γίνει την Κυριακή 25/7 στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπώληση ξεκινά στις 13:00 της Τετάρτης 21/7.

Η προπώληση θα γίνει διαδικτυακά μέσω του www.anotickets.com και στις μπουτίκ του συλλόγου σε Λάρνακα και Λεμεσό. Τονίζεται πως ΔΕΝ θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα.

Διαθέσιμη εξέδρα είναι η Δυτική (κάτω διάζωμα) και οι είσοδοι είναι οι Δ3, 4 και 5. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:45. Ως εκ τούτου, για αυτό το παιχνίδι οι θέσεις των διαρκείας δεν θα ισχύουν αλλά οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν με την κάρτα τους να εισέλθουν στο γήπεδο.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα €10 γενική είσοδος και παιδιά μέχρι 14 ετών €1.

Προϋποθέσεις για είσοδο στο γήπεδο

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 3/7/2021, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες από την πρώτη δόση εμβολίου ή έχουν νοσήσει από Κορωνοϊό κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Καλούνται οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους να προσκομίζουν το safe pass τους και την κάρτα φιλάθλου τους.

Τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.

Επιπλέον, εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.