4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

H Λέγκια 2-1 την Φλόρα με γκολ του Λόπες στο 91΄

By on 22 Ιουλίου, 2021 0 324 Views

Η Λέγκια με γκολ του Ράφαελ Λόπες που έχει φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας στο παρελθόν, νίκησε στις καθυστερήσεις την Φλόρα Ταλίν με 2-1 στην Βαρσοβία, και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού στην Εσθονία.

Οι Πολωνοί προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με τον Καπούτσκα να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Καπούτσκα και στη θέση του πέρασε ο Σλιτς. Η απάντηση ήρθε στο 53′ για τους φιλοξενούμενους με τον Ζένιοφ. Ο Λόπες, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 60′, έδωσε τη νίκη στο 91′.

Από το ζευγάρι αυτό θα προκύψει ο αντίπαλος της Ομόνοιας στον επόμενο γύρο είτε του Champions League, είτε του Europa League. Αν αποκλειστεί η Ομόνοια δεν περάσει την Ντιναμό, τότε θα παίξει με την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι αυτό στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αν κάνει την ανατροπή και προκριθεί, τότε θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Λέγκια: Μπόρουτς, Έμρελι (56′ Τζόσουε), Χολόβνια (60′ Λόπες), Γεντρζειστσικ, Γιουράνοβιτς, Καπούτσκα (7′ Σλιτς), Λουκίνιας, Μάρτινς, Μλαντένοβιτς, Πέκχαρτ, Βιετέσκα.

Φλόρα: Ιγκόνεν, Κούουσκ, Λιλάντερ, Λούκα (74′ Καλάστε), Μίλερ, Ογιάμα, Πουργκ, Σάπινεν (80′ Ρέινκορτ), Σόομετς (80′ Πόομ), Βασίλιεφ, Ζένιοφ


-Εδώ τα γκολ:

-O σκόρερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 7′ δίνοντας τη θέση του στον Slisz. Είχε τραυματιστεί πάνω στον πανηγυρισμό:

-Με τον Sappinen στο 53′ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι.

-Στο 90+1′ ο Ράφαελ Λόπες (πρώην επιθετικός της Ομόνοιας) έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους