18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θα πάρουν πρώτη γεύση του ΑΠΟΕΛ οι οπαδοί του (18:00 Cablenet Sports 1)

Θα πάρουν πρώτη γεύση του ΑΠΟΕΛ οι οπαδοί του (18:00 Cablenet Sports 1)

By on 23 Ιουλίου, 2021 0 925 Views

Το φιλικό με την ΠΑΕΕΚ πριν από την αναχώρηση για την Βουλγαρία ήταν κεκλεισμένων των θυρών στον Αρχάγγελο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, το πρώτο τεστ στο Πράβετς κόντρα στον Aπόλλωνα Σμύρνης δεν ήταν τηλεοπτικό και είδαμε μόνο στιγμιότυπα.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι ουσιαστικά το σημερινό τεστ με την Ισραηλινή Μπνέι Γιαχίν θα είναι κάτι σαν… αποκαλυπτήρια για το νέο ΑΠΟΕΛ του Σάββα Πουρσαϊτίδη μιας και θα το παρακολουθήσουν και οι φίλοι της ομάδας ζωντανά. Το φιλικό θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδίδεται από το Cablenet Sports 1.

Από τη στιγμή που φέτος δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δίνεται ο χρόνος στον προπονητή να δουλέψει με την άνεση του και να φτιάξει την ομάδα που όλοι προσδοκούν στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.

Το σημερινό φιλικό είναι απλά ένα τεστ προόδου και θέλει ο κόουτς να δει κάποια πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις να αρχίσουν να φαίνονται στο γήπεδο. Εκτός επιλογών για το φιλικό είναι ο Νταουσβίλι που έμεινε στην Κύπρο, ο Οκριασβίλι ο οποίος πήγε χθες στο Πράβετς και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο φιλικό με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο τραυματίας Τζο Γκάρνερ και ο Ισσάμ Τσέμπακε που θέλει τις μέρες του για να φτάσει σε επίπεδο που θα μπορεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Στα μεταγραφικά δεν άλλαξε κάτι, με το ΑΠΟΕΛ να είναι στην αναμονή για το ξεκαθάρισμα της περίπτωσης Λούκας Σόουζα και παραμένει η αισιοδοξία πως θα προκύψει αίσιο τέλος με την επιστροφή του στο Parimatch Αρχάγγελος.