4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Oι Αλβανοί απειλούν την ΑΕΛ με κόλαση και απόγνωση

By on 23 Ιουλίου, 2021 0 4790 Views

Η Αλβανική ιστοσελίδα  Sport Ekspres, έχει τίτλο:  “AEΛ, αυτή είναι η κόλαση και το τέλος σου”! Οι οπαδοί της Vllaznia προετοιμάζουν το τραγούδι, τους Κύπριους περιμένει “τρόμος”! Το δημοσίευμα γράφει:

“Η Vllaznia κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα στον αγώνα με την Siroki Brijeg με τον 12ο παίκτη, και αυτήν την επιτυχία θέλει να επαναλάβει με την ΑΕΛ Λεμεσού. Παρά το γεγονός ότι ο Ρώσος διαιτητής είχε επηρεάσει πλήρως το αποτέλεσμα στην πρώτη συνάντηση της  Vllaznia με την Siroki Brijeg η απόδοση της ομάδας έφερε την πρόκριση. Εν τω μεταξύ, με την ένθερμη υποστήριξη των οπαδών της, έκανε τέλειο αγώνα και πέρασε όλα τα εμπόδια.

Και γι ‘αυτό υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι και απέναντι στην ΑΕΛ θα περάσει επιτυχώς. Οι οπαδοί της ετοιμάζουν τραγούδι στα αγγλικά για να το κατανοήσουν και οι αντίπαλοι. Ο Ermir Vajushi πρότεινε το κείμενο που αναμένεται να αντηχεί στο γήπεδο:

«Γεια σας κόκκινα και μπλε παιδιά, τραγουδάμε μόνο για εσάς, παλεύουμε μαζί σας, θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Γεια ΑΕΛ Λεμεσός, καλώς ήλθατε στην κόλαση. Θα πάτε πίσω σπίτι σας με απόγνωση, σήμερα είναι το τέλος σας.”

Στα Αγγλικά οι στίχοι, όπως το έχουν ποστάρει οι Αλβανοί: