21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη για την Ανόρθωση,με τα χειροκροτήματα σε Λάζαρο και Χουσμπάουερ!

Νίκη για την Ανόρθωση,με τα χειροκροτήματα σε Λάζαρο και Χουσμπάουερ!

By on 25 Ιουλίου, 2021 0 1411 Views

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η «Κυρία» επικράτησε 2-0, με τους δύο προπονητές Τιμούρ Κετσπάγια και Κώστα Σακκά να χρησιμοποιούν αρκετούς ποδοσφαιριστές και να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή στο α΄ μέρος, πραγματοποίησε μια πολύ μεστή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη όπιου και η Δόξα ήταν αρκετά καλή μέχρι να γίνουν οι μαζεμένες αλλαγές.
Ουσιαστικά δυο αλλαγές του Τιμούρ είχαν τις λύσεις. Ο Χριστοφή στο 61΄ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 72΄ ο Ελουντού διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το ντεπούτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου συνοδεύτηκε με μερικές εξαιρετικές ενέργειες που ξεσήκωσαν τους φίλους της Ανόρθωσης αφού έδειξε ποιότητα,ενώ ο Αραγιούρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά με άνεση στην άμυνα.Αυτοί ήταν οι νέοι της βραδιάς,αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε και ο Χουσμπάουερ που ήταν πολύ καλός σε όλο τον αγώνα με καλή διάθεση και εξαιρετικές μπαλιές δείχνοντας ότι φέτος η Ανόρθωση μπορεί να πάρει πολύ περισσότερα από αυτόν σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.Θετική ήταν και η παρουσία του Τζούρ κάτω από τα δοκάρια με δυο πολύ καλές αποκρούσεις.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ.Κετσπάγια): Τζουρ (77΄ Ρώσος), Αντωνιάδης (69΄ Νεοφύτου), Κ.Αρτυματάς (77΄ Παρούτης), Κορέϊα, Ρουσιάς (69΄ Ελουντού), Χριστοδουλόπουλος (63΄ Χρυσοστόμου), Αμπαρτζουμιάν (60΄ Καλτσάς), Αραγιούρι (55΄ Χριστοφή), Χουσμπάουερ, Κορρέα (77΄ Χατζημιτσής), Ιωάννου (55΄ Ντέλετιτς)

ΔΟΞΑ (Κ.Σακκάς): Σισκόφκι (46΄ Πετρίδης), Πάντιτς, Χριστοφή (60΄ Καλλής), Κοβάσεβιτς (77΄ Καραμανώλης), Κομωδίκης (73΄ Φασουλιώτης), Οικονομίδης , Ασαμόα (69΄ Ολιβέιρα), Ροντένας (73΄ Καραμόκο, Εμπραλίτζε (69΄ Οκκαρίδης), Στυλιανού (46΄ Μπαλτέ), Τραϊτσέφσκι (69΄ Βασιλείου)
Στον πάγκο: Ορφανίδης, Αντάμοβιτς,   Μέσκα, Σαντίκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ/Στυλιανού, Πάντιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέτρος Πέτρου, Ιωάννης Λαζάρου
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Πάνος Θεοδώρου