1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έμεινε από δυνάμεις η Ομόνοια ,ήταν και η ανωτερότητα της Ντιναμό.Ραντεβού με την Φλόρα

Έμεινε από δυνάμεις η Ομόνοια ,ήταν και η ανωτερότητα της Ντιναμό.Ραντεβού με την Φλόρα

By on 27 Ιουλίου, 2021 0 330 Views

Προσπάθησε στο Α΄ημίχρονο με στόχο την ανατροπή του 2-0 του πρώτου αγώνα η Ομόνοια στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά στο β΄ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις έτσι η εμπειρία και η ανωτερότητα των Κροατών δεν άφησαν τους πράσινους να κυνηγήσουν το όνειρο, αφού επικράτησαν με 0-1 ενώ ο Φαμπιάνο απέτρεψε μια πιο βαριά ήττα

Το γκολ στο 79΄ο Μενάλο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Πλέον το τριφύλλι συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ με την Φλόρα Ταλίν η οποία αποκλείστηκε από την Λέγκια Βαρσοβίας.Ο πρώτος αγώανας στο ΓΣΠ στις 5 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 12 Αυγούστου.Με πρόκριση η Ομόνοια θα περάσει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα λιγκ ενώ αν αποκλειστεί θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του κονφερνες!

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με διάθεση να κρατήσει μπάλα και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της μπήκε η Ομόνοια στο παιχνίδι. Σιγά σιγά οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φτιάξουν τις προϋποθέσεις τους, χωρίς ωστόσο να έχουμε την μεγάλη φάση μέχρι το 15ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ήρθε ένα μακρινό σουτ του Γκόμεθ με τον Λιβάκοβιτς να πέφτει και να μαζεύει. Στο 22ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά ο Λιβάκοβιτς δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Στο 29ο λεπτό ο Λέζιακς μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, ωστόσο ο Λιβάκοβιτς τον πρόλαβε και παραχώρησε ένα κόρνερ. 3 λεπτά μετά ο Φαμπιάνο μάζεψε εύκολα μια εκτέλεση φάουλ του Όρσιτς. Στο 37΄μια κεφαλιά του Τσέποβιτς δεν βρήκε στόχο.

Στο 39΄ένα σουτ του Τζιωνή  κόντραρε και έφερε κέρδος ένα κόρνερ σε μια στιγμή με καλές προϋποθέσεις για την Ομόνοια. Στο 45ο λεπτό ο Φαμπιάνο απομάκρυνε σε κόρνερ ένα σουτ από μακρινή απόσταση.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς την μεγάλη φάση ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τους Κροάτες να μπαίνουν στον αγώνα και να προσπαθούν από την αρχή να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 59ο λεπτό η Ντιναμό κέρδισε ένα κόρνερ όταν μετά από μια καλή στιγμή η μπάλα άλλαξε πορεία και έφυγε έξω. Μετά από διαδοχικά κόρνερ, ο Φαμπιάνο στο 62΄έκανε μεγάλη απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά. Στο 64ο λεπτό οι Κροάτες έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν από σουτ μπροστά από τον Φαμπιάνο η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 70΄΄ ο Φαμπιάνο απέκρουσε σουτ του Μελάνο.

Στο 76΄ο Μπεργκ πέρασε τους Παπουλή, Κακουλλή και Ντούρις αντί των Λοϊζου, Τζιωνή και Μποτεάκ.

Στο 79ο λεπτό ο Μενάλο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για τους Κροάτες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέζιακς, Ντίσκερουντ (87΄Ψάλτης), Γκόμεθ, Λοϊζου (76΄ Παπουλής), Μποτεάκ (76΄ Κακουλλής), Τζιωνής (76΄ Ντούρις), Τσέποβιτς

Στον πάγκο: Παναγή, Χοράτσκα, Ψάλτης, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Σάββα, Ευαγγέλου

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Μουμπάντζιε, Λαουρίτσε, Τεόφιλ-Κάθριν (87΄Πέριτς), Ριστόφσκι, Γιάκιτς, Όρσιτς (65΄ Μενάλο), Μάγερ (82΄Γκόγιακ), Μίσιτς (82΄Φράνιτς), Ιβάνουσετς (87΄Βασίλ), Πέτκοβιτς.

Στον πάγκο: Ζάγκορατς, Χόρκας, Γκόγιακ, Γαβράνοβιτς, Καστράτι, Σουτάλο, Φράνιτς, Πέριτς, Σπίκιτς, Κοπ, Βασίλ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόμεθ/ Θεόφιλ-Κάθριν, Μενάλο, Πέτκοβιτς