19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν έχει χαμένη την πρόκριση ο Απόλλωνας.Με καλή εμφάνιση όλα μπορούν να γίνουν

Δεν έχει χαμένη την πρόκριση ο Απόλλωνας.Με καλή εμφάνιση όλα μπορούν να γίνουν

By on 28 Ιουλίου, 2021 0 984 Views

Αν ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ο Απόλλωνας… θα έκανε ταξίδι αναψυχής στη Σλοβακία για να παίξει τον επαναληπτικό με την Ζίλινα. Φέτος όμως δεν ισχύει οπότε τα τρία γκολ των Σλοβάκων στην «Αρένα» δεν θα μετρήσουν διπλά σε περίπτωση που το άθροισμα των γκολ των δύο ομάδων είναι το ίδιο, άρα με ένα… 0-2 ο Απόλλωνας  στέλνει το ματς στην παράταση και θα παλέψει για την έκπληξη.Ασφαλώς δύσκολη η αποστολή του Απόλλωνα αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο όταν απέναντι σου δεν έχεις μεγαθήριο.Και η Ζίλινα μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να κέρδισε ένα μέτριο Απόλλωνα ωστόσο δεν είναι μεγαθήριο και δεν σημαίνει ότι αύριο θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…Ευχόμαστε τουλάχιστον να δούμε ένα διαφορετικό Απόλλωνα που θα δώσει την μάχη για την ανατροπή.
Αυτά είναι τα δεδομένα, αλλά για να γίνουν τα δεδομένα πράξη θα πρέπει ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και ιδιαίτερα αμυντικά. Στην αμυντική του λειτουργία περισσότερο καθώς πρόσωπα δεν θα αλλάξουν καθώς δεν υπάρχουν και οι επιλογές.

Τι είπε ο Μπένσοπ στον Γιάνκα; – Balla.com.cy

Αν θα αλλάξουν πρόσωπα θα αλλάξουν μεσοεπιθετικά καθώς υπάρχουν δύο συν μία επιλογές επιπλέον. Οι δύο είναι οι Ίλιεφ και Γιάνκα και η άλλη είναι ο πιο έτοιμος Νταμπό ο οποίος εκτός απροόπτου αυτή την φορά θα είναι βασικός. Σε σχέση με τους δύο πρώτους, αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί από το ξεκίνημα είναι ο Γιάνκα και λόγω ύψους για να μπορέσει ο Aπόλλωνα να χτυπήσει και στο κομμάτι των στημένων φάσεων.

Πρόβλημα με Μαυρία στον Απόλλωνα | ΓΗΠΕΔΟ

Όσον αφορά τους τραυματίες, μπορεί ο Γκεριέ να μην ήταν διαθέσιμος στο πρώτο παιχνίδια αλλά άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί απώλεια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αμυντικά είναι εξαιρετικός, ενώ βοηθά και επιθετικά με τα… κατεβάσματα του. Συν τοις άλλοις έχει και μια έφεση στο σκοράρισμα για αμυντικά και το άλμα του θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό στις στημένες φάσεις και αμυντικά και επιθετικά.

Απόλλων: Ο χρόνος αποθεραπείας του Γκεριέ , 24Sports & News

Όλα έδειχναν ότι θα έμπαινε κανονικά στο αεροπλάνο. Στην προπόνηση της Δευτέρας αλλά και στην πρωινή της Τρίτης έβγαλε χωρίς καμιά ενόχληση το πλήρες πρόγραμμα αλλά στην απογευματινή της Τρίτης ένιωσε την ενόχληση που τον έθεσε νοκ-άουτ. Αντίθετα ο Μαυρίας ακολούθησε την αποστολή, θα προπονηθεί και στην Σλοβακιά και θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα τον ρίξει στο αρχικό σχήμα.

Δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Σλοβακία ο Πέτρος Ψύχας. Ο 22χρονος έμεινε εκτός αποστολής   χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός ήταν βασικός στην Αρένα όμως δεν είχε αγωνιστεί στην φυσική του θέση. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τον είχε χρησιμοποιήσει στην επίθεση.

Ο Γερμανός έκρινε ότι είναι καλύτερο ο Ψύχας να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα.