19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Ραντεβού με την Ανόρθωση έκλεισε η Ραπίντ Βιέννης

By on 28 Ιουλίου, 2021 0 1019 Views

Τον αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθε η Ανόρθωση και ο οποίος θα είναι η Ραπίντ Βιέννης, (5 Aυγούστου εκτός και 12 εντός)η οποία αποκλείστηκε από την Σπάρτα Πράγας, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Ραπίντ αν και είχε με το μέρος της τo 2-1 του πρώτου αγώνα, στον επαναληπτικό στην Πράγα δέχθηκε την ήττα με 2-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα γκολ για την Σπάρτα πέτυχαν οι Κάρλσον στο 16′ και Πέσεκ στο 81′.

Η ομάδα από την Αυστρία θα τεθεί ξανά αντιμέτωπη με την Ανόρθωση, μετά το 2008, όταν οι κυανόλευκοι κατάφεραν να την αποκλείσουν, κερδίζοντας με 3-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος και χάνοντας 3-1 στη Βιέννη και προκρίθηκε στον αγώνα που της έδωσε το ειστήριο για τους ομίλους του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό Π.και έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που είχε πετύχει ένα τέτοιο επίτευγμα, μέχρι τότε με προπονητή φυσικά τον Τιμουρ Κετσπάγια.

Τώρα αν επαναλάβει την επιτυχία της η Ανόρθωση θα περάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα ενώ αν αποκλειστεί από την Ραπίντ θα παίξει στα πλέι οφ του κόνφερενς