3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Τρίτο 0-0 για την ΑΕΚ στη Σλοβενία

By on 28 Ιουλίου, 2021 0 17255 Views

Επανάληψη του ίδιου σκηνικού για την ΑΕΚ με τα δύο προηγούμενα φιλικά.

Όπως με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Ζαλαεγκέρσεγκι, έτσι και στο τρίτο και τελευταίο φιλικό επί σλοβένικου εδάφους, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας, που διεξήχθη στο στάδιο «Gornja Radgona».

Ο Νταβίντ Καταλά χρησιμοποίησε σε ακόμη ένα παιχνίδι, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, το σύστημα 4-3-3. Άρχισε τον αγώνα με τον Μαρτίνεθ στο τέρμα, τους Χριστοφόρου-Μιλίτσεβιτς στα στόπερ, ενώ μπακ ήταν οι Εγγλέζου και Τάντι. Στο κέντρο πήραν θέση οι Λουΐς Γκουστάβο, Μάμας και Ναούμ, έχοντας στα άκρα τους Ακοράν και Τιάγκο, με τον Ολατούνζι στην κορυφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τούμπας ήταν στο τέρμα, με τους Γκονζάλεθ και Χριστοφόρου ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και μπακ τους Γκαρσία και Φερνάντεθ. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Λουΐς Γκουστάβο (ο Στεφάνου πήρε τη θέση του στο 68’), Σπιρόφσκι και Αναστασίου, έχοντας στα άκρα τους Μακρή και Σιαθά (αντικαταστάθηκε στο 80’ από τον Καλαϊτζή), με τον Νταρμπισάιαρ στην κορυφή.

** Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Τρισκόφσκι, Τρουγιόλς, Ρομό και Άμπραχαμ.

ΑΕΚ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Μαρτίνεθ, Μιλίτσεβιτς, Χριστοφόρου, Τάντι, Εγγλέζου, Λουΐς Γκουστάβο, Μάμας, Ναούμ, Ακοράν, Τιάγκο, Ολατούνζι.

 Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Τούμπας, Γκονζάλεθ, Χριστοφόρου, Γκαρσία, Λουΐς Γκουστάβο (68’ Στεφάνου), Σπιρόφσκι, Αναστασίου, Μακρής, Σιαθάς (80’ Καλαϊτζής), Νταρμπισάιαρ.