17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Κρατά την 2η θέση ο Κοντίδης παρά την πρωινή αναποδιά

Κρατά την 2η θέση ο Κοντίδης παρά την πρωινή αναποδιά

By on 29 Ιουλίου, 2021 0 467 Views

Στην 6η θέση στην τελευταία κούρσα τερμάτισε ο Παύλος Κοντίδης κάτι που τον κρατά στην 2η θέση της γενικής κατάταξης μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής προτελευταίας μέρας των Λέιζερ.

Ο Παύλος στην πρώτη ιστιοδρομία σήμερα δεν ξεκινησε καλά αφού από εκεί που ήταν στην δεύτερη θέση της κούρσας αναπάντεχα και χωρίς να ξέρει το γιατί κανένας σταμάτησε στην προτελευταία σημαδούρα και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα του. Αυτή ήταν μια αναποδιά που τον έριξε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας . Στην τελευταία κούρσα της ημέρας ο αργυρός Ολυμπιονίκης μας βελτιώθηκε και με πολύ καλή κούρσα τερμάτισε ο στην 6η θέση και έτσι κρατήθηκε στην 2η θεση στην γενική καταταξη ανοίγοντας μάλιστα και την διάφορα από την 3η θέση
Στην πρώτη θέση είναι ο Ματ Γουέρν με 29 βαθμούς ποινής στην δεύτερη ο Παύλος Κοντίδης με 44 και στην τρίτη ο Νορβηγός Χέρμαν Τόμασγκαρντ με 49.

Απομένουν άλλες δύο κούρσες που θα γίνουν την Παρασκευή (30/07). Η κούρσα των μεταλλίων, στην οποία συμμετέχουν οι πρώτοι δέκα της κατάταξης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/08).