3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • killer και στην Αλβανία ο Στέφαν Τσέποβιτς .Πέρασε με δεύτερη νίκη η ΑΕΛ και περιμένει την Καραμπάχ

killer και στην Αλβανία ο Στέφαν Τσέποβιτς .Πέρασε με δεύτερη νίκη η ΑΕΛ και περιμένει την Καραμπάχ

By on 29 Ιουλίου, 2021 0 1004 Views

Με δεύτερη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ και τον ίδιο εκτελεστή η ΑΕΛ πήρε μεγάλκη πρόκριση κόντρα στην Βλάζνια και συνεχίσει στο Conference League.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού μετά τη νίκη 1-0 στο Τσίρειο, νίκησαν 1-0 και μέσα στην Αλβανία, πέρασαν στον γ΄ προκριματικό και θα αντιμετωπίσουν την Καραμπάχ.Πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο στις 5 Αυγούστου
Ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση ήταν αυτός που την έκρινε και στο Τσίρειο, ο…. killer Στέφαν Τσέποβιτς ο οποίος με γκολ στο 20΄ χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του και βαθμούς στην Κύπρο. Η Βλάζνια είχε δυο δοκάρια στο β΄ημίχρονο ωστόσο η ΑΕΛ κράτησε με σχετική ευκολία τη νίκη και πήρε δίακαια την πρόκριση.

Χωρίς πολλά πράγματα πέρασαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν μπάλα.

Στο 20ο λεπτό η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ. Ο Ριέρα έκανε την κάθετη, με τον Τσέποβιτς απέναντι από τον Ζόκοβιτς να μην αστοχεί και να δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Στο 31′ ο Τόρες έκανε το πλασέ, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε σε σώματα αμυντικών. Λίγα λεπτά μετά η Βλάζνια απείλησε με το αδύναμο σουτ του Λατίφι, με τον Βοζίνια να μαζεύει εύκολα την μπάλα.

Δεν άλλαξε κάτι στο πρώτο 45λεπτο και έτσι η ΑΕΛ πήρε στα αποδυτήρια το υπέρ της σκορ.

Β’ ημίχρονο

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θέλησε να κρατήσει το 0-1 αλλά και να έχει την κατοχή της μπάλας με το μέρος της.

Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 65′ ο Πελέ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ντίλαβερ σταμάτησε στο δοκάρι του Βοζίνια.

Στο 72′ μετά από σέντρα του Τόρες και κακή απομάκρυνση του Ζόγκοβιτς, ο Ζντραφκόφσκι πήρε την κεφαλιά αλλά προ της γραμμής απομακρύνθηκε η μπάλα.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι η ΑΕΛ πήρε πανάξια την πρόκριση στην επόμενη φάση. «Μελανό» σημείο ο τραυματισμός του Τεξέιρα στο πρώτο ημίχρονο, κάλυψε επάξια το κενό του Πορτογάλου ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου. 

ΒΛΑΖΝΙΑ (Τ.Μπρνάριτς): Ζόγκοβιτς, Γκουρίστα, Αντίλι, Ιμάνι, Μπουλάτοβιτς, Κρούμι, Γιονούζι, Κάλεζιτς (46΄ Ντιλαβέρ), Κρούγια, Χοξάι (74΄ Καλάτζα), Λατίφι (74΄ Φανγκάι)
Στον πάγκο: Γκάρι, Σίμα, Παλόκα, Σμάιλι, Ραντοβάνι, Ντεντέ, Χόχα, Κόπα

ΑΕΛ(Ντ. Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα (43΄ Σωτηρίου), Σάντος, Ριστέφσκι Μαζάν, Μεντόγεβιτς, Ριέρα (84΄ Μάζουρεκ), Ζτραβκόφσκι, Τόρες, Τσέποβιτς, Έουλερ (64΄ Πελέ)
Στον πάγκο: Κεραυνός, Κυριάκου, Εβόρα, Παντελή, Μαίντεβατς, Μπάμπιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντίλι. Κρούγια, Κρούμι/Έουλερ, Τεσέιρα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρομπ Χάρβει (Ιρλανδία)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ.Μακντόνελ-Ντάραχ Κίγκλαν (Ιρλανδία)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Ρέιμοντ Μάθιους