20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Να παίξουμε αυτό που πιστεύουμε.Καλή ομάδα η Ραπίντ αλλα όχι όπως το 2008

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Να παίξουμε αυτό που πιστεύουμε.Καλή ομάδα η Ραπίντ αλλα όχι όπως το 2008

By on 4 Αυγούστου, 2021 0 1305 Views

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στην διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Ραπίντ.

Για την Ραπίντ: «Παρακολούθησα δύο φορές την Ραπίντ, είναι πολύ καλή ομάδα».

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Είναι το πρώτο παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Η γνώμη που έχει σχηματίσει για την Ραπιντ: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Για να τερματίσεις 2η στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, δείχνει ότι είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος»

Για τις διαφορές της σημερινής Ανόρθωσης σε σχέση με το 2008: «Από το 2008 και μετά δεν έγινε κάτι άλλο καλό μέχρι πριν δύο χρόνια που ήρθαμε πίσω. Κατακτήσαμε το Κύπελλο και η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τα πόδια της.»

Για το αν πιστεύει ότι ήταν καλύτερη η Ραπίντ του 2008 ή η σημερινή: «Πιστεύω ότι τότε είχε περισσότερα αστέρια, ήταν καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα δεν είναι καλή. Απλά κάνω μια σύγκριση αυτών που είδα»

Για το τι πρέπει να προσέξει η Ανόρθωση: «Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πρέπει να κερδίσεις για να περάσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μπορούμε. Αν το κάνουμε, θα πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας διευκολύνει στο δεύτερο παιχνίδι.»

Για το αν έχει και τώρα παίκτη – γκολτζή όπως την προηγούμενη φορά (Σόσιν): Ναι έχουμε (γέλια)!

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Κωστάκης Αρτυματάς

«Είναι ο πρώτος μας ευρωπαϊκός αγώνας. Προετοιμαστήκαμε, είμαστε εδώ έτοιμοι να παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να περάσουμε στην επόμενη φάση».