3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Η πίεση είναι πάντα η ίδια στην Ομόνοια.Έχουμε άλλη μια ευκαιρία στην Ευρώπη

ΜΠΕΡΓΚ:Η πίεση είναι πάντα η ίδια στην Ομόνοια.Έχουμε άλλη μια ευκαιρία στην Ευρώπη

By on 4 Αυγούστου, 2021 0 375 Views

 Ο προπονητής της Ομόνοιας,Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αυριανού πρώτου παιχνιδιού με την Φλόρα Ταλίν για τον Γ’προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι δηλώσεις του:

«Έχουμε άλλη ευκαιρία στην Ευρώπη, στην προσπάθεια μας για τους ομίλους, ανυπομονούμε για αυτή την ευκαιρία. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για την πρόκριση στους ομίλους. Ξέρουμε πως είναι το συναίσθημα να αγωνίζεσαι στους ομίλους από την περσινή σεζόν και θέλουμε να το ζήσουμε ξανά. Ξέρουμε τις πιθανότητες και τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όμως είναι ένα πιθανό σενάριο να τα καταφέρουμε. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι έχει ευκαιρίες για να μπει στους ομίλους. Απέναντι στην Ντιναμό δεν τα καταφέραμε και είμαστε απογοητευμένοι, όμως πρέπει να δεχτούμε ότι σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και η Ντιναμό ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια. Τώρα θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση απέναντι στην Φλόρα, η οποία απέναντι στην Λέγκια είχε αποκλειστεί σε δύο πολύ στενά παιχνίδια, είναι μία καλή ομάδα και ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Αν το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φαβορί φέρνει πίεση: «Η πίεση είναι η ίδια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, από το πρώτο παιχνίδι που ήρθα πριν από δύο χρόνια, η πίεση ήταν πάντα ίδια. Είχαμε πίεση και απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αν με ρωτάτε σε ποιο επίπεδο είναι η Φλόρα αυτό θα το δούμε στο γήπεδο, αναμένω δύο ισορροπημένα και δύσκολα παιχνίδια. Εμείς θα βελτιωνόμαστε συνεχώς, είχαμε κάποια θέματα στην προετοιμασία όμως τώρα δουλεύουμε σε φυσιολογικές συνθήκες και θα βελτιωνόμαστε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, σήμερα στην προπόνηση θα δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Όσον αφορά την Φλόρα ασφαλώς και αναλύσαμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία, σίγουρα το ίδιο έχει κάνει και η Φλόρα για εμάς, είναι πολύ καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, έχει ταχύτητα και δουλεύει σκληρά στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να τα καταφέρουμε».