2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΡΑΠΙΝΤ:Δεν ζω στο παρελθόν…Σε καμία περίπτωση δεν μας περιμένει εύκολο έργο

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΡΑΠΙΝΤ:Δεν ζω στο παρελθόν…Σε καμία περίπτωση δεν μας περιμένει εύκολο έργο

By on 4 Αυγούστου, 2021 0 987 Views

O προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, Dietmar Kühbauer, μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου, πριν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Η ρεβανς δεν είναι πραγματικά ένα θέμα, συνέβη το 2008.  Πάντα έλεγα ότι δεν ζω στο παρελθόν, μιλάμε πολύ για το παρελθόν. Δεν θα ήταν σοφό αν σκεφτούμε ότι μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο με μια μέση απόδοση. Πρέπει να παρουσιαστούμε σωστά και να φύγουμε από το γήπεδο ως νικητές. Έχουν μια πολύ έμπειρη, καλά οργανωμένη ομάδα που ξέρει ακριβώς πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση δεν μας περιμένει εύκολο έργο”.

O κόουτς της Ραπίντ, σχολιάζοντας για το ρόστερ της Ραπίντ, στάθηκε στους Χουσμπάουερ και Λάφερτι, τονίζοντας ότι μπορούν να κάνουν τη… ζημιά.

Δηλώσεις έκανε και ο Ελλαδίτης άσος της Ραπίντι Ταξιάρχης Φούντας στην διάσκεψη Τύπου για τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση.

«Καταρχήν είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα η Ανόρθωση. Έχει καλούς παίκτες και τους γνωρίζω τους περισσότερους. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Σε κάθε παιχνίδι όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουν το 100%, το γεγονός ότι πέτυχα το γκολ, το κάνει πιο εύκολο για να πετύχεις ξανά γκολ. Μάλλον δεν θα το έλεγα ότι είναι πιο εύκολο, είσαι σε φόρμα να το πω έτσι, και σε βοηθά να σκοράρεις ξανά».