12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024

ΡΑΠΙΝΤ:Με πρόκριση πάνε και οι κακές αναμνήσεις

By on 6 Αυγούστου, 2021 0 2758 Views

Η Ραπίντ κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0, έβαλε ομολογουμένως γερά θεμέλια πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στην Αυστρία έχουν συνδέσει το χθεσινό παιχνίδι με το… 2008, αφήνοντας ουσιαστικά να νοηθεί πως καταφέρνει να πάρει τη ρεβάνς για τον τότε αποκλεισμό. Αυτό ουσιαστικά σημειώνεται στα πλείστα ρεπορτάζ στην Αυστρία.

«Εάν η Ραπίντ ολοκληρώσει την πρόκρισή της στα πλέι οφ, τότε δεν μπορείτε μόνο να ανυπομονείτε για τη φάση των ομίλων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε τις κακές αναμνήσεις της Ανόρθωσης μια για πάντα», σημειώνεται χαρακτηριστικά!

Καταγράφεται επίσης το εξής: «η Ραπίντ γνώρισε ένα πικρό τέλος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Aνόρθωση το 2008, όμως ο… λευκοπράσινος κόσμος φαίνεται πολύ διαφορετικός 13 χρόνια αργότερα».

Τονίζεται επίσης ότι δεν έχουν απομείνει και πολλά πράγματα τα ίδια στην Ανόρθωση . «Ο προπονητής είναι σήμερα ο ίδιος που ήταν και το 2008, ο Γεωργιανός Τιμούρ Κετσπάγια, που την οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του κυπέλλου».