30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΒΙΛΙΤΑΪΑ:Eίμαι περισσότερο παίκτης ομάδας. Θέλω να πετύχουμε κάτι μεγάλο με το ΑΠΟΕΛ

ΚΒΙΛΙΤΑΪΑ:Eίμαι περισσότερο παίκτης ομάδας. Θέλω να πετύχουμε κάτι μεγάλο με το ΑΠΟΕΛ

By on 7 Αυγούστου, 2021 0 396 Views

Στην Cablenet μίλησε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια και στον συνάδελφο Άρη Κυριάκου. 

Ο Γεωργιανός αναφέρθηκε για την προοπτική του ΑΠΟΕΛ, τον λόγο που επέλεξε τους “γαλαζοκίτρινους” και φυσικά μίλησε για τους Τιμούρ, Οκριασβίλι και Νταουσβίλι.

Αναλυτικά…

«Είμαι ο επιθετικός Γκιόργκι Κβιλιτάια. Είμαι ένας άνετος άνθρωπος, δεν δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα, είμαι περισσότερο παίκτης ομάδας. Θέλω να δουλέψω με την ομάδα μου και να πετύχουμε κάτι μεγάλο με το ΑΠΟΕΛ.»

«Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, υπάρχουν πολύ φιλικά άτομα, μας βοηθούν πολύ οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, ειδικά εμάς τους νέους ποδοσφαιριστές. Θα είμαστε δυνατή ομάδα αυτή τη χρονιά.»

«Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση».

«Αισθάνομαι άνετα στην Κύπρο. Είναι πολύ όμορφα, φιλικά για εμάς τους Γεωργιανούς».

«Ναι μίλησα με τον Τιμούρ όταν είχα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Νιώθω ευγνώμων στον Τιμούρ γιατί όταν είχα δύσκολες στιγμές με εμπιστεύτηκε και με έφερε στην Κύπρο. Μου έδωσε την ευκαιρία και ένιωσα την ανάγκη να τον ενημερώσω πως ήρθε η ώρα να παίξω στο ΑΠΟΕΛ».

«Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω το ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα. Πάντα βρίσκεται ψηλά και είναι πρωταθλήτρια»

“Οι στόχοι μας είναι οι νίκες, και να επιστρέψουμε ξανά στους τίτλους. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο”

“Όχι δεν παρακίνησα τους Οκριασβίλι και Νταουσβίλι. Δεν υπέγραψαν για μένα αλλά επειδή πίστεψαν στο ΑΠΟΕΛ. Χάρηκα που μου είπαν ότι έρχονται στο ΑΠΟΕΛ”.