21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

Τεστάρει 11αδα το ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Παναθηναϊκό

By on 10 Αυγούστου, 2021 0 947 Views

Πολύ σημαντικό κρίνεται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη το αποψινό (10/8,21:00,Cablenet))φιλικό με τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για το ΑΠΟΕΛ και ο προπονητής του σκοπεύει να παρατάξει μία ενδεκάδα που να… πλησιάζει σ’ αυτή που θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα.

Το φιλικό με τον Παναθηναϊκό κι αυτό που ακολουθεί με τον Απόλλωνα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού, ο οποίος θέλει σ’ αυτά να προβάρει σε μεγάλο βαθμό την 11άδα της πρεμιέρας με την Πάφο.

Σε μεγάλο βαθμό και όχι σε απόλυτο, γιατί υπάρχουν παράγοντες που δεν του επιτρέπουν να παρατάξει απόψε την 11άδα που έχει στο μυαλό του. Ο Οκριασβίλι, για παράδειγμα, είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο Λούκας Σόουζα αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες.

Ο Βραζιλιάνος άσος θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα, αφού προέρχεται από φουλ αγωνιστική δράση και δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει τους συμπαίκτες του. Με επίσημα παιχνίδια στα πόδια του από τον Απρίλιο μάλλον βρίσκεται μπροστά από τους υπόλοιπους παίκτες του ΑΠΟΕΛ  σε ρυθμό οπότε αν θέλει να τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής στην πρεμιέρα θα τον έχει στην διάθεση του φτάνει να προλάβειμ κάποιες προπονήσεις . Το αντίθετο συμβαίνει με τον Άντον Μάγκλιτσα που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.