19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με αλλαγές και με καλό πρόσωπο η Ανόρθωση με στόχο ότι καλύτερο…

Με αλλαγές και με καλό πρόσωπο η Ανόρθωση με στόχο ότι καλύτερο…

By on 11 Αυγούστου, 2021 0 652 Views

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η Ανόρθωση ενόψει του επαναληπτικού με την Ραπίντ Βιέννης την Πέμπτη 12/8 (20:00 Cablenet) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σίγουρα θα κάνει  αλλαγές τόσο σε σχηματισμό όσο και σε πρόσωπα και μετά την τελευταία προπόνηση θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Στο μεταξύ ο Τζουρ ανέβασε ρυθμό στη χθεσινή προπόνηση αλλά δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Εκτός απροόπτου θα είναι ο Λόρια κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα της Πέμπτης αν και δεν είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας μετά την περιπέτεια που είχε με τον Κορονοίό.. Ο Ισραηλινός πάντως θα είναι στην αποστολή το πιθανότερο.

Από εκεί και πέρα οι Πόποβιτς, Ντέλετιτς , Ρισβάνης, Αρμπατζουμιάν   διεκδικούν με πολύ καλές πιθανότητες θέση στο βασικό σχήμα,ανάλογα με το σχηματισμό και την τακτική που θα θελήσει να ακολουθήσει ο Κετσπάγια αλλά και την ετοιμότητα των παικτών του .

Ασφαλώς το 0-3 είναι ε΄να βαρύ σκορ που δύσκολα αντρέπεται αλλά η Ανόρθωση θα επιδιώξει να κάνει την αντροπή χωρίς άγχος και ότι βγεί.Έστω μια νίκη με καλή εμφάνιση που θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας στην Ευρώπη και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα είναι κέρδος για την Ανόρθωση αν δεν μπορέσει να πετύχει το θαύμα της ανατροπής.