13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024

Έρχεται ο Σόουζα, στην πόρτα εξόδου και ο Λουντέμο;

By on 13 Αυγούστου, 2021 0 1471 Views

Ημέρα καθόδου του Λούκας Σόουζα στην Κύπρο η σημερινή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η ένταξη του Βραζιλιάνου στο ρόστερ, φέρνει και επιπλέον εξέλιξη στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ
Συγκεκριμένα, μετά τον Τζακ Μπερν ο οποίος δύσκολα επιβιώνει όπως επίσης οι Γκάρνερ και Ντογκαλά, είναι σοβαρή η πιθανότητα να αποχωρήσει και ο Μάριους Λουντέμο.
Ο Νορβηγός, εκτός από το ότι δεν θα μπορέσει να είναι βασικός με τις προσθήκες των Νταουσβίλι και Σόουζα, δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και ενδέχεται να κληθεί σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του.
Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία και αποχωρήσει ο Λουντέμο, θα αδειάσουν δύο θέσεις στο ρόστερ (υπολογίζεται ότι φεύγουν Μπερν-Γκάρνερ-Ντογκαλά) και σε αυτή την περίπτωση, θα έχει δικαίωμα για επιπλέον μεταγραφή η ομάδα, πλην της θέσης του ακραίου επιθετικού.
Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις και νέες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, το οποίο θα πάρει την τελική του μορφή την 31η Αυγούστου, όταν θα δηλωθεί ο τελικός κατάλογος στην ΚΟΠ.