5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3: Κόκκινη παρέλαση με Τσιμίκα κόντρα σε Γιαννούλη-Τζόλη

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3: Κόκκινη παρέλαση με Τσιμίκα κόντρα σε Γιαννούλη-Τζόλη

By on 14 Αυγούστου, 2021 0 321 Views

Με τον Κώστα Τσιμίκα βασικό για πρώτη φορά στην Premier League και άκρως δραστήριο σε όλο το 90λεπτο, η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα (0-3) στην πρεμιέρα από την έδρα της Νόριτς, στο ντεμπούτο του Γιαννούλη. Στον πάγκο ο Τζόλης, ένα γκολ και δύο ασίστ ο Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ με τον Μο Σαλάχ σε τρομερό βράδυ πέρασε εύκολα από το Carrow Road επί της νεοφώτιστης Νόριτς των Γιαννούλη – Τζόλη και άρχισε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλποπ ήταν αρκετά ανώτερη, ωστόσο η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Πούκι να βρίσκεται απέναντι από τον Άλισον αλλά τον Βραζιλιάνο να διώχνει. Οι κόκκινοι ωστόσο πήραν προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Ο Σαλάχ βρήκε ωραία τον Ζότα στο 26ο λεπτό, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρουλ για το 1-0 των φιλοξενούμενων. 

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ μέσα σε εννέα λεπτά ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση νίκη. Ο Φιρμίνο έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο 61′ και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε. Ο Σαλάχ μετά από κόντρες βρήκε τον Βραζιλιάνο που με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ εννέα λεπτά μετά ο Μο Σαλάχ με ένα τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή, έγινε ο πρώτος στην ιστορία που σκοράρει σε 5 διαδοχικές πρεμιέρες πρωταθλήματος.

Έτσι η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο βήμα όπως θα ήθελε ο Κλοπ, με τον Τσιμίκα να καλύπτει επάξια το κενό του Ρόμπερτσον, ενώ ο Γιαννούλης προσπάθησε και ήταν θετικός στην πρώτη του παρουσία στην Premier League.

Νόριτς (Ντάνιελ Φάρκε): Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γιαννούλης, Γκίλμορ, Ρουπ, Λεέ-Μελού, Ράσιτσα (77′ Σάρτζεντ), Κάντγουελ, Πούκι (78′ Άιντα)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Μίλνερ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (61′ Φαμπίνιο), Κεϊτά (83′ Έλιοτ), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα (61′ Φιρμίνο)