18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kρούσμα στην Μπερ Σεβά.Αναμένουν την ΟΥΕΦΑ για την έδρα τους

Kρούσμα στην Μπερ Σεβά.Αναμένουν την ΟΥΕΦΑ για την έδρα τους

By on 15 Αυγούστου, 2021 0 448 Views

Σύμφωνα με ιστοσελίδα από το Ισραήλ, στη Χάποελ Μπερ Σεβά εντοπίστηκε νέο κρούσμα κορονοϊού (το τέταρτο συνολικά), ενώ αναμένεται η έγκριση της ΟΥΕΦΑ, του αιτήματος να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση στο δικό της γήπεδο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του one.co.il

«Αναμένεται η τελική έγκριση της UEFA για το Turner

Οι «Κόκκινοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει Ανόρθωσης στο Conference League: «Η γνώση του αντιπάλου από τον Ντορ Μίχα θα βοηθήσει, αλλά δεν εγγυάται τίποτα».

Μετά την άνετη και εντυπωσιακή πρόκριση την περασμένη Πέμπτη, η Χάποελ Μπερ Σεβά ξεκινά σήμερα (Κυριακή 15/8) την προετοιμασία της για το επερχόμενο παιχνίδι στα πλέι οφ με την Ανόρθωση. Ο προπονητής των «Κόκκινων», Ρόνι Λέβι, γνωρίζει καλά την κυπριακή ομάδα την οποία προπονούσε για δύο σεζόν και πιθανότατα θα βοηθηθεί από τον Ντορ Μίχα, ο οποίος κέρδισε το κύπελλο με την Ανόρθωση πριν από ακριβώς τρεις μήνες.

«Όσον αφορά τη γνώση του αντιπάλου, είμαστε οργανωμένοι, αλλά αυτό δεν εγγυάται τίποτα”, είπαν στην Μπερ Σεβά, όπου θέλουν να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Ο Ρόι Γκορντάνα απομακρύνθηκε από την ομάδα και το προσωπικό, λίγες ώρες πριν τη σέντρα με την Σλασκ, επειδή ανέβασε πυρετό. Από τότε πραγματοποίησε δύο τεστ που βγήκαν αρνητικά. Το θέμα του κορονοϊού απασχολεί τα μέλη του συλλόγου καθώς μέχρι στιγμής έχουν μολυνθεί τρεις παίκτες (Ιτάι Σέχτερ, Όμρι Γκλάζερ και Αβίβ Σόλομον), ενώ φαίνεται πως και ο Γκορντάνα μπήκε στη λίστα, χωρίς να έχει αναπνευστικά προβλήματα μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση, στη Μπερ Σεβά, πραγματοποιήθηκαν νέα τεστ για τον κορωνοϊό σε όλους τους παίκτες και τα μέλη του συλλόγου σήμερα το πρωί, με την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα κρούσματα στην ομάδα.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά αναμένεται να φιλοξενήσει τα πλέι οφ την ερχόμενη Πέμπτη στο Στάδιο Turner. Ο σύλλογος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την πώληση των εισιτηρίων αφού η τελική έγκριση από την UEFA δεν έχει ακόμη ληφθεί».