17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τέλειωσε το σήριαλ Ζαχαρίου.Οριστικά με την φανέλα της Ομόνοιας

Τέλειωσε το σήριαλ Ζαχαρίου.Οριστικά με την φανέλα της Ομόνοιας

By on 17 Αυγούστου, 2021 0 1020 Views

Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου έβαλε υπογραφή και θεωρείται ποδοσφαιριστής της Oμόνοιας.


Το σκηνικό είχε την ακόλουθη σειρά.
10:30 ο Τορναρίτης επιστρέφει στη Λευκωσία από τις δικαοπές του και δίνει εντολή στον νομικό του σύμβουλο να ετοιμάσει το συμβόλαιο.
11:30 Γίνονται οι τελικές συζητήσεις στην παρουσία και του Νικόλα Ραφαήλ, μάνατζερ του Παναγιώτη Ζαχαρίου.
15:50 Τα πάντα τελειώνουν. Ο Χριστόφορος Τορναρίτης υπογράφει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, στην παρουσία της επίσημης Ομόνοιας και των νομικών συμβούλων.
Η Ομόνοια θα καταβάλει στον Ολυμπιακό ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το συνολικό της μεταγραφής σύμφωνα με τις απαιτήσεις που έθεσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης.
Ένα ποσοστό 15% από το δηλωμένο ποσό της συμφωνίας των δύο ομάδων, ανήκει στην πρώτη ομάδα του Ζαχαρίου την ΠΑΦΟΣ FC.
Ενημερώνεται ο Ζαχαρίου για τη συμφωνία και πάει με τη σειρά του στα γραφεία της Ομόνοιας για να βάλει τη δική του υπογραφή, στο 4ετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.
Ακολούθως ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα πάει στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας για να κάνει την πρώτη προπόνηση, ενώ προηγουμένως θα βγάλει την καθιερωμένη φωτογραφία με το Νεόφυτο Λάρκου και θα έχει την πρώτη γνωριμία με το Χένινκ Μπεργκ.
Ο Ζαχαρίου θα εγγραφεί στο ρόστερ της Ομόνοιας την Τετάρτη παραμονή του αγώνα με την Αντβέρπ και θα είναι στη διάθεση του Μπεργκ για την πρώτη αναμέτρηση με τους Βέλγους.