18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Aνόρθωση στοχεύει να γράψει ιστορία στο Κόνφερενς Λιγκ

H Aνόρθωση στοχεύει να γράψει ιστορία στο Κόνφερενς Λιγκ

By on 17 Αυγούστου, 2021 0 1061 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» και την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για τα παιχνίδια με την Χάποελ Μπερ Σεβά: «Είναι η δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για να χτυπήσουμε την πόρτα των ομίλων. Έχουμε μία ομάδα που είναι δυνατή, ειδικά στο γήπεδό της, όπως έδειξε με την Σλασκ. Η δική μας φιλοσοφία είναι να πάμε στο Τέρνερ στάδιο και να παίξουμε το παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε σκορ που να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο γηπεδό μας. Η ομάδα μας είναι προ των πυλών της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας. Αύριο στις 20:00 θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση. Αύριο το πρωί αναχωρούμε για το Ισραήλ και επιστρέφουμε το μεσημέρι της Παρασκευής».

Για τους Ρόνι Λέβι και Ντορ Μίχα: «Είναι γειτονική μας χώρα το Ισραήλ, τα τελευταία αρκετά χρόνια, πάρα πολλοί επαγγελματίες ήρθαν και δούλεψαν εδώ. Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί το αντίθετο. Ζούμε όμως στην εποχή της πληροφορίας, μπορούμε να μάθουμε οτιδήποτε για οποιαδήποτε ομάδα. Δεν είναι πλέον η εποχή που θα γίνει η κατασκοπία όπως γινόταν παλιά και έβαζε το αλατοπίπερο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Αν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα με τη Ραπίντ: «Είναι τόσο στενά τα περιθώρια μεταξύ των γύρων στην Ευρώπη, που δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν είχαν έρθει διαφορετικά κάποια πράγματα. Σίγουρα δεν κάναμε καλό παιχνίδι στη Βιέννη, τώρα ετοιμαζόμαστε να γράψουμε την ιστορία στο Κόνφερενς Λιγκ και πρέπει να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι».

Για το αγωνιστικό: «Αυτό το διάστημα μπήκαν δύο παιδιά, όπως ο Μπουσουλάζιτς και ο Κατσαράβα. Θετικά νέα για τον προπονητή μας και θα έχει τους παίκτες του διαθέσιμους και να έχει να διαλέξει. Περάσαμε ένα καλοκαίρι που δεν ήταν εύκολο για την ομάδα μας».

Για το μεταγραφικό: «Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι αυτό που είχαμε πει την ημέρα της μεταγραφής του Ντένις Πόποβιτς. Ότι έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε, όμως έχουμε 14 μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αν βρεθεί κάποια περίπτωση με ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει περισσότερα από τα παιδιά που ήδη έχουμε, τότε ίσως να γίνει κάτι.

Αν θα γίνουν μεταγραφές με την είσοδο στους ομίλους: «Δεν είναι θέμα των εσόδων, αλλά του αριθμού των αγώνων και υψηλής έντασης. Τότε ίσως να γίνουν κινήσεις. Όμως είναι πράγματα που δεν μας αφορούν σήμερα. Αυτό που βλέπουμε, είναι το ταξίδι μας στο Ισραήλ, τα παιδιά που θα πάρουμε μαζί και τίποτα πέρα από αυτό».

Για την αποδοχή της ΠΑΕΕΚ για την αναβολή του αγώνα: «Όταν ξεκινάς την προετοιμασία, ξέρεις πως υπάρχει το ενδεχόμενο της αναβολής αν θα παίξεις με ομάδα που θα βρίσκεται στα πλέι οφ. Στην δική μας περίπτωση, γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα παίζαμε στα πλέι οφ. Ευχαριστήσαμε με ανάρτηση, αλλά και μέσω του σταθμού σας την κίνηση της ΠΑΕΕΚ με αυτή την κίνηση. Πέρα από την ομάδα μας, εκπροσωπούμε την Κύπρο, αλλά και τις κατεχόμενες περιοχές μας. Η προσφυγιά, από όποιο σημείο και να έρχεσαι, είναι η ίδια, ο ίδιος πόνος. Μάλιστα δείξαμε στους ανθρώπους της Ραπίντ όταν ήρθαν στη Κύπρο, για πιο λόγο παίξαμε στη Λάρνακα και όχι στην Αμμόχωστο».