17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Ελπίζει να έχει τον Λέζιακς ο Μπεργκ

By on 18 Αυγούστου, 2021 0 749 Views

Από νέες ιατρικές εξετάσεις πέρασε ο Γιαν Λέζιακς και σήμερα Τετάρτη(18/8) θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση του. Θα ξέρει ο προπονητής της Ομόνοιας αν θα είναι σε θέση να τον πάρει στην αποστολή και αν χρειαστεί στην πορεία να τον ρίξει στο παιχνίδι ή αν θα είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού.
Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσέχος ακραίος αμυντικός νιώθει καλύτερα και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στην Αντβέρπ.

Από κει και πέρα ο Χένινγκ Μπεργκ καταστρώνει τα τελικά του πλάνα εν αναμονή του Λέζιακς και το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα πάρει την θέση δίπλα στον Λανγκ στο κέντρο της άμυνας εν τη απουσία του Χούμποτσαν.
Και ο Νικόλας Παναγιώτου ήταν αρκετά καλός κόντρα στην Φλόρα και ο Γιούστε στο Ταλίν ήταν αρκετά καλός στο ντεμπούτο του όταν πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει στα χέρια του δύο πολύ καλές επιλογές για να καλύψει εκ νέου το κενό του Σλοβάκου ενώ επιλογές υπάρχουν και για τα κενά που αφήνουν Μποτεάκ και Τσέποβιτς