25 Μαΐου, 2024
  • 25 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς έχει πρόταση από την Ανόρθωση γράφουν οι Βούλγαροι

O Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς έχει πρόταση από την Ανόρθωση γράφουν οι Βούλγαροι

By on 18 Αυγούστου, 2021 0 546 Views

Για πρόταση της Ανόρθωσης στον Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς κάνει λόγο η ιστοσελίδα topsport.bg. Σύμφωνα με τους Βούλγαρους η ομάδα της Αμμοχώστου ενδιαφέρεται για τον Ελβετό δεξιό οπισθοφύλακα, γνωστό στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ. Πέρυσι ο Μιχαΐλοβιτς ήταν στη Λέφσκι, όμως ο σύλλογος της Βουλγαρίας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να προσφέρει πάνω από 5.000 ευρώ μηνιαίες στον παίκτη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ

«Μετά την απώλεια του Μπορούκοφ η Λέφσκι ίσως χάσει ακόμη ένα στόχο της, τον Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς όπως αναφέρει το Match Telegraph. Η Λέφσκι προσπαθεί να ενισχυθεί όμως υπάρχει κωλυσιεργία. Ο λόγος είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός που έχει δίπλωμα από την Βουλγαρία έχει καταθέσει πρόταση στον Μιχαΐλοβιτς.

Ο Κετσπάγια ψάχνει για δεξί οπισθοφύλακα και οι ατζέντηδες έχουν προτείνει τον Μιχαήλοβιτς. Όπως είναι γνωστό ο Ελβετός με σέρβικη καταγωγή είναι ελεύθερος μίας και η σύμβαση του με τη Λέφσκι έχει λήξει. Ο Μιχαΐλοβιτς ξεκίνησε προπονήσεις με την Λέφσκι, αν και έδινε ενδείξεις πως ήταν έτοιμος να παραμείνει στη Σόφια εάν η οικονομική κατάσταση του συλλόγου βελτιωνόταν.

Αυτό αναμενόταν να γίνει μετά τη συμφωνία της Λέφσκι με στοιχηματική εταιρεία. Όμως, ο Μιχαήλοβιτς κοίταξε και για άλλες προσφορές και αυτή της Ανόρθωσης είναι εμφανώς καλύτερη από της Λέφσκι που το ταβάνι της είναι περί τις 5.000 ευρώ μηνιαίως.

Επιπρόσθετα ο Μιχαΐλοβιτς είναι γνωστός στο νησί της Αφροδίτης από την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ μιας και ήταν εκεί πριν έρθει στη Λέφσκι. Τότε τον πλησίασε ο Μιλάνοφ που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να έρθει στη Σόφια. Ο Μιχαΐλοβιτς αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο».