5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για το κάτι καλύτερο η Ομόνοια με τον Μπασιρού έτοιμο για την 11αδα(ΓΣΠ 20:00 Primetel)

Για το κάτι καλύτερο η Ομόνοια με τον Μπασιρού έτοιμο για την 11αδα(ΓΣΠ 20:00 Primetel)

By on 19 Αυγούστου, 2021 0 819 Views

Έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Conference League αλλά θέλει κάτι καλύτερη η Oμόνοια όπως είπε και ο Χένινγκ Μπεργκ, και το καλύτερο είναι οι ομίλοι του Europa League.
Εύκολο δεν είναι κόντρα σε μια ομάδα όπως η Αντβέρπ αλλά αν γίνει το πρώτο βήμα απόψε(19/8,20:00 Primetel)όλα είναι ανοικτά. Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασίας έχοντας σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν υπολογίζονται οι Κούσουλος, Μποτεάκ και Τσέποβιτς, ποδοσφαιριστές που υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιρναν φανέλα βασικού και αυτό καταδεικνύει την σημαντικότητα των απουσιών. Παρόλα αυτά υπάρχουν και σημαντικές επιπλέον επιλογές. Μπασιρού και Ζαχαρίου είναι στην διάθεση του Μπεργκ, ενώ είναι ακόμα πιο έτοιμος ο Ατιεμβέν.
Μάλιστα ο Μπασιρού αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Γκόμεθ. Ο Λοίζου θα παίξει σαν δεύτερο επιθετικός πίσω από τον Κακουλλή ή τον Ντούρις , ο Τζιωνής θα κινείται δεξιά και ο Ντίσκερουντ αριστερά. Αυτά αφορούν το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Στην άμυνα ο Νικόλας Παναγιώτου ή ο Γιούστε θα πλαισιώσουν τον Λανγκ στα στόπερ καθώς ο Χούμποτσαν είναι ανέτοιμος αν και προπονήθηκε κανονικά και μάλλον θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. Ο Λέζιακς θα παίξει αριστερά και ο Σέχου δεξιά. Κάτω από τα δοκάρια φυσικά θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο.