5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Θα επιφυλάξει έκπληξη ο Τιμούρ στην 11αδα;

By on 19 Αυγούστου, 2021 0 608 Views

Από τη στιγμή που έμεινε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών του στον επαναληπτικό με την Ραπίντ Βιέννης, ο Τιμούρ Κετσπάγια εκτός απροόπτου θα επιλέξει τους ίδιους για το σημερινό πρώτο ματς με την Χάποελ Μπερ Σέβα εκτός αν θελήσει να εκπλήξει και να αλλάξει σχηματισμό.

Ο στόχος της «κυρίας» είναι να φύγει από το Ισραήλ με σκορ που θα της επιτρέπει να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης και για να τα καταφέρει επιβάλλεται να έχει τον μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης. Οι παίκτες του Τιμούρ καλούνται να δείξουν τα κότσια τους σε μια δύσκολη έδρα και όλοι στη ομάδα είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια και έχοντας βάλει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του  αποτελεί πάλι αξιόπιστη επιλογή για τον άσο. Στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Αμπαρτζουμιάν και Κορέια, ενώ Ρισβάνης και Αραγιούρι θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς λειτούργησε πολύ καλά με τους Αυστριακούς και θα διατηρηθεί η ίδια και στο σημερινό ματς με την απόδοση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών να είναι «κλειδί» στην προσπάθεια για καλό αποτέλεσμα. Απ’ εκεί και πέρα την επιθετική τριάδα θα συνθέσουν οι Ντέλετιτς και Χριστοδουλόπουλος στα άκρα με τον Λάφερτι στην κορυφή. Aυτό είναι το βασικό σενάριο για την αρχική 11αδα αλλά δεν αποκλείεται ο Κετσπάγια να κάνει κάποια έκπληξη στην αμυντική διάταξη