14 Μαΐου, 2024
  • 14 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Το ότι κερδίσαμε ήταν εξαιρετικό αλλά δεν τέλειωσε κάτι…

ΜΠΕΡΓΚ:Το ότι κερδίσαμε ήταν εξαιρετικό αλλά δεν τέλειωσε κάτι…

By on 19 Αυγούστου, 2021 0 4048 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το 4-2 επί της Αντβέρπ.

-Αρχικά: “Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κερδίσαμε στο τέλος σκοράροντας τέσσερα γκολ. Είχαμε ποιότητα στα τελειώματα και πολύ καλή ομαδική δουλειά. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τους παίκτες, μια σπουδαία εμπειρία για όλους μας. Δεν τέλειωσε κάτι. Είδαμε τι μπορούν να κάνουν όταν δεν είμαστε στο 100%, θα είναι δύσκολο. Όμως το ότι κερδίσαμε ήταν εξαιρετικό”.

-Ήταν το γκολ του Λοΐζου που άλλαξε την εικόνα της Ομόνοιας ή κάτι άλλο; “Μερικές φορές ένα γκολ αλλάζει την ροή ενός αγώνα. Συμβαίνει συχνά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο. Τακτικοί λόγοι, τεχνικοί λόγοι και λόγοι επικοινωνίας. Όμως πολλά μπορούμε να πούμε και για το τι άλλαξε στο 2ο μέρος. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Οι παίκτες έδειξαν ότι είχαμε καλύτερο έλεγχο στο δεύτερο μέρος, είχαμε ενθουσιασμό. Στο πρώτο μέρος δυσκολευόμασταν να πάρουμε τη μπάλα. Είναι μια καλή ομάδα όμως ο αντίπαλος. Δεν θα έχουμε τη μπάλα 90 λεπτά, δεν θα τους πιέζουμε 90 λεπτά. Σίγουρα θα υπάρχουν φάσεις που θα έχουν την μπάλα, ελπίζοντας εμείς ότι δεν θα φτιάξουν πολλές ευκαιρίες. Τα τρία πρώτα γκολ ήταν τοπ ποιότητας. Όλοι οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή πήγαν πολύ καλά, ίσως λίγο περισσότερο ο Ατιέμγουεν με τον τρόπο που κέρδισε τη μπάλα, που κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και αυτοί που περνάνε ως αλλαγή είναι στο ίδιο επίπεδο”.

-Για την παρουσία του κόσμου: “Είναι φανταστικό που έχουμε τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Μας έλειψε. Είναι πολύ πιο ωραίο να κερδίζει με κόσμο στην κερκίδα. Ίσως αν δεν έπρεπε να είναι εμβολιασμένοι οι οπαδοί, να ήταν γεμάτο το γήπεδο. Ήταν μια τοπ ατμόσφαιρα”.

-Για τον Μπασιρού: “Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, τι άλλο να πω. Προσέχει το σώμα του. Είναι πολύ καλό παιδί. Μας βοήθησε πολύ σήμερα”.

-Είσαστε φαβορί μετά το 4-2; “Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πολύ το επόμενο παιχνίδι τώρα. Θέλω να καθαρίσω το μυαλό μου και να μιλήσω με τους συνεργάτες μου. Θέλουμε απλώς να είμαστε έτοιμοι. Η πρόκριση είναι ανοικτή. Η Αντβέρπ ήταν το καθαρό φαβορί, τώρα έχουμε προβάδισμα και όλα μπορούν να γίνουν. Άσχετα όμως με τον επαναληπτικό, το να κερδίζει η Ομόνοια 4-2 την Αντβέρπ με τρία γκολ από νεαρούς Κύπριους και βασικό τον Παναγιώτου, είναι εξαιρετικό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο”.