7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΙΜΟΥΡ:Θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε και να περάσουμε.Γεμίστε το Παπαδόπουλος!

TΙΜΟΥΡ:Θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε και να περάσουμε.Γεμίστε το Παπαδόπουλος!

By on 19 Αυγούστου, 2021 0 907 Views

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής της Ανόρθωσης κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το “Α. Παπαδόπουλος”. Καλύτερο το 0-0 για να κερδίσουμε και να προκριθούμε.

«Πιστεύαμε ότι θα κριθεί σε δύο παιχνίδια αυτή η μονομαχία. Ήμασταν σίγουρα πολύ καλύτεροι από ότι στο πρώτο παιχνίδι με τη Ραπίντ αλλά εντάξει. Θα χρειαστούμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει να γεμίσει το γήπεδο και να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας. Αυτό το παιχνίδι είναι σαν να μην έγινε, θα χρειαστούμε από την αρχή, για να περάσεις πρέπει να κερδίσεις, δεν μετράνε τα γκολ.

Δεν θα έλεγα ότι είναι ύπουλο, μπορεί να είναι και καλύτερα, για να περνάς πρέπει να κερδίσεις. Εμείς πήραμε ακόμη ένα παιχνίδι στα πόδια μας, πιστεύω ότι όπως και στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ραπίντ η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως σε εκείνο το παιχνίδι.

Πιεστήκαμε αρκετά, δεν ήταν εύκολο, είχαν ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς κάποιες, μπορεί καλύτερες. Περιμέναμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, είναι καλή ομάδα, έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια και δεν είχε τα προβλήματα που είχαμε εμείς. Τώρα το μεταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι, όποιος κερδίσει περνάει.

Είναι μια καλή ευκαιρία να στηρίξουν την ομάδα οι οπαδοί μας και να κερδίσουμε. Περάσαμε από αυτή την έδρα, τώρα παίζουμε στην έδρα μας, να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους».