19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σκορ, θέαμα και νικήτρια Παρί(2-4)πριν αναλάβει δράση ο Μέσι

Σκορ, θέαμα και νικήτρια Παρί(2-4)πριν αναλάβει δράση ο Μέσι

By on 20 Αυγούστου, 2021 0 266 Views

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-4 στην έδρα της αξιόμαχης Μπρεστ.

H Παρί μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, πήρε την κυριαρχία από νωρίς και στο 23’, έκανε το 0-1 με τον Άντερ Ερέρα.

13 λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έκανε το 0-2 και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα «καθάριζε» από το πρώτο ημίχρονο.

Η Μπρεστ, όμως, αντέδρασε και μείωσε σε 1-2 με τον Ονορά στο 42’ και με αυτό το σκορ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η Παρί συνέχιζε να ελέγχει την κατάσταση και στο δεύτερο μέρος και φάνηκε να «κλειδώνει» τη νίκη στο 73, όταν ο Γκουέι, έκανε το 1-3. Ωστόσο, και πάλι η Μπρεστ δεν παρέδωσε όπλα και στο 85’, ο Μουνιέ, έκανε το 2-3, με τον Φέιβρ να κάνει τη δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι.

Η νίκη, τελείωσε οριστικά για την Παρί, όταν ο Ντι Μαρία στο 90’ (πέρασε εννιά λεπτά νωρίτερα αντί του Εμπαπέ) διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Εν αναμονή του Λιονέλ Μέσι (αλλά και του Νεϊμάρ), η Παρί έκανε το 3/3, αφού είχαν προηγηθεί και οι δύο νίκες με Τρουά και Στρασμπούρ, ενώ η Μπρεστ, που δεν είχε χάσει με Λυών και Ρεν (αμφότερα 1-1), γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα φέτος, που ξεκίνησε με πρόγραμμα… Γολγοθά γι’ αυτήν.

ΜΠΡΕΣΤ: Μπιζότ, Πιερ Γκαμπριέλ (86′ Ντιβέρν), Σαρντονέ, Μπρασιέ, Ούρονεν, Μπελκεμπλά (74′ Μανιετί), Μανανγκά Εμπόκ, Ονορά, Φεβρ, Καρντονά (74′ Λα Ντουαρόν), Μουνιέ

ΠΑΡΙ: Νάβας, Χακίμι, Κέρερ, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Βεράτι (73′ Ντράξλερ), Γκέιγ, Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Ικάρντι (86′ Καλιμουεντό Μουινγκά), Εμπαπέ (80′ Ντι Μαρία)