4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πουρσαϊτίδης:Τραγική νύχτα.Βέβαια έχω ευθύνη, όπως όλοι μας…

Πουρσαϊτίδης:Τραγική νύχτα.Βέβαια έχω ευθύνη, όπως όλοι μας…

By on 21 Αυγούστου, 2021 0 823 Views

δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη μετά την βαριά ήττα από την Πάφο στην πρεμιέρα:

-Αρχικά: “Τραγική νύχτα από όλες τις απόψεις. Να ζητήσουμε συγγνώμη στον κόσμο. Μετά από αρκετό καιρό τον φέραμε στο γήπεδο αλλά τον απογοητεύσαμε. Ήταν μια τραγική νύχτα για όλους μας. Αν είναι να είναι η τελευταία αυτή η τραγική νύχτα, μπορεί να είναι και το ιδανικό. Αν όχι, υπάρχει πρόβλημα. Είδα τα παιδιά πόσο απογοητευμένοι ήταν. Δεν είναι ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Απολογούμαστε στον κόσμο μας και στην ιστορία μας και συνεχίζουμε”.

-Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν. Που το αποδίδετε; “Δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες. Είναι πραγματικότητα αυτό που λέτε. Από αύριο πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος, τι πρέπει να βελτιώσουμε και από το επόμενο παιχνίδι πρέπει να δώσουμε όλοι τις απαντήσεις μας. Το οφείλουμε στον κόσμο και στην ιστορία μας”.

-Εφιαλτικό ξεκίνημα. Τι πήγε λάθος; “Όπως είπα δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες. Έγιναν πολλά λάθη από όλους αλλά δεν μπορούμε να ρίξουμε τις ευθύνες μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι φταίει αυτό και αυτό. Σίγουρα φταίμε όλοι. Από αύριο πρέπει να βρούμε τι πήγε λάθος για να επανέλθουμε εκεί που πρέπει”.

-Νιώθετε και εσείς ότι ίσως έχετε κάποια ευθύνη; “Είμαι ο προπονητής και βέβαια έχω ευθύνη, όπως όλοι μας”.

-Νιώθετε ότι κάποιες επιλογές για την εντεκάδα δεν σας δικαίωσαν; “Πολλά πήγαν λάθος και αυτό φαίνεται στο σκορ. Αλλά σας είπα – δεν ξέρω αν με ακούτε ή όχι – δεν είναι η ώρα να αποδώσουμε ευθύνες. Σίγουρα όλοι μας έχουμε ευθύνες”.

-Που θα ενισχυθεί η ομάδα; “Θα δούμε”.

-Πιστεύετε ότι το γρήγορο γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο; “Ναι αλλά δεν είναι δικαιολογία. Όπως είπα στους παίκτες μου, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μείνει πίσω στο σκορ αλλά πρέπει να αντιδράσει. Εμείς δεν αντιδράσαμε”.

-Έχει προκύψει κάποιος τραυματισμός με τους παίκτες που έγιναν αλλαγή; “Έγιναν σχεδόν τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές αλλά δεν μπορώ να σας απαντήσω, πρέπει να τους δει το ιατρικό τιμ”.