19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Για καλή αρχή τα λένε Ολυμπιακός -Άρης(19:00 Cytavision)

By on 22 Αυγούστου, 2021 0 254 Views

Με ψηλούς στόχους και απαιτήσεις για μία σεζόν, παρόμοια ή και καλύτερη από την περσινή μπαίνει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι μαυροπράσινοι φιλοξενούν τον Άρη (19:00, Cytavision, ) στο ΓΣΠ και έχουν ως στόχο να αρχίσουν με το δεξί της υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Οι πωλήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως οι Ζαχαρίου, Ψάλτης, Ανδρέου και η αποχώρηση του Σωτηρίου, δεν αλλάζουν τους στόχους του Ολυμπιακού. Εκτός από τις αποχωρήσεις, η ομάδα κράτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περασμένη σεζόν, όπως ο αρχηγός Βαγγέλης Κυριάκου, ο Κα, ο Σάλι, ο Πεχλιβάνης, ο Σαρφό, ο Σαμπίνια και ο Μάντζης, που αναμένεται ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στις προσπάθειες του Ολυμπιακού για διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Παράλληλα έκανε σημαντικές προσθήκες με νέους παίκτες

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει απουσίες, με τον Πετράκη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Βέβαια, κάθε αρχή και δύσκολη, καθώς θα έχει απέναντι του μία ομάδα που ενισχύθηκε με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για όλους. Η πιθανή ενδεκάδα: Μολ, Σαμπίνια, Μουκτάρης, Μανρίκε, Κυριάκου, Κα, Νάνι, Κονφέ, Σάλι, Σαρφό, Μάντζης.

Έτοιμος για την επιστροφή του στην κατηγορία των μεγάλων είναι ο Άρης.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά ταξιδεύει σήμερα στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να αρχίσει με νίκη την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Ο Κύπριος προπονητής, δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τον Βαλεντίνο Παστελλή.

Σχετικά με τους Μανού και Πακέ, δηλαδή, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και το λογικό σενάριο λέει ότι ο Λιάσος Λουκά δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους στην πρώτη αγωνιστική.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη: Άλβες, Βιτάλι, Λόπες, Σίντελφελντ, Γιάγκο, Καζού, Φράγκου, Μπογκντάν, Μπάμπικα, Σικόρσκι, Στεπίνσκι.