3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

O τελικός της Πέμπτης μόνο στο μυαλό της Ανόρθωσης

By on 23 Αυγούστου, 2021 0 316 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον SuperSportFM 104.0 και στην Κατερίνα Κυριάκου.

Για τον επαναληπτικό με Μπερ Σεβά: «Είναι από τα παιχνίδια που δε χρειάζεται κανείς να εξηγήσει τη σημασία τους. Όλοι ξέρουν ότι θα καθορίσει την ευρωπαϊκή εξέλιξη της Ανόρθωσης. Αν τα καταφέρουμε θα γράψουμε ιστορία αφού θα προκριθούμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους ξανά μετά από χρόνια.»

«Θα είναι ένας τελικός. Το θετικό είναι πως αν πάμε παράταση ή πέναλτι θα έχουμε τον κόσμο. Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική, τον καλούμε να εξαντλήσει τα εισιτήρια και να ωθήσει την ομάδα. Μέχρι τώρα πουλήσαμε κάπου στα 3500 χιλιάδες, όμως σίγουρα πολλοί ήταν σε θέρετρα αυτές τις μέρες για τις διακοπές τους.»

«Είναι κάποια πράγματα που σε βοηθούν και κάνουν και τους παίκτες να αντιλαμβάνονται το πόσο ξεχωριστό είναι το κάθε παιχνίδι.»

Για την Μπερ Σεβά: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια είπε ότι δεν υπάρχουν πλέον μυστικά, είναι τόσα τα μέσα να αναλύσεις έναν αντίπαλο. Έχει γίνει ανάλυση στους ποδοσφαιριστές, θα γίνει και στον επαναληπτικό. Υπάρχει πολλή συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο.»

Για τα μπόνους: «Θα δοθεί ένα μπόνους στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο σύνολο του. Δεν είναι μόνο οι παίκτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα συμβόλαια τον περισσότερων ποδοσφαιριστών υπάρχουν μπόνους για πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους.»

Αγωνιστικά: «Μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα, είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή.»

Για την ενίσχυση: «Γίνεται έλεγχος της αγοράς για ο,τι ευκαιρίες προκύψουν. Σε περίπτωση πρόκρισης ναι υπάρχει πιθανότητα για επιπλέον ενίσχυση, όμως αυτά θα τα συζητήσουμε το βράδι της Πέμπτης. Δεν αποκλείεται το οτιδήποτε, τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Πέμπτης.»