10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χούμποτσαν και Ατιέμγουεν κτυπούν 11αδα στο Βέλγιο.(εκτός οι Μποτεάκ, Κούσουλος και Τσέποβιτς)

Χούμποτσαν και Ατιέμγουεν κτυπούν 11αδα στο Βέλγιο.(εκτός οι Μποτεάκ, Κούσουλος και Τσέποβιτς)

By on 24 Αυγούστου, 2021 0 389 Views

Την προτελευταία της προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους πραγματοποίησε την Δευτέρα η Oμόνοια και τα αγωνιστικά δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Οι Μποτεάκ, Κούσουλος και Τσέποβιτς ακολούθησαν το ειδικό ατομικό τους πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά και να είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ.
Θα γίνει άλλη μια προπόνηση στην Κύπρο την Τρίτη και την Τετάρτη το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει με τελικό προορισμό την Αμβέρσα εκεί όπου θα δώσει τον πολύ σημαντικό επαναληπτικό κόντρα στην Άντβερπ καλούμενη να υπερασπιστεί το 4-2 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του Europa League.
Η σημαντική επιστροφή ακούει στο όνομα του Τόμας Χούμποτσαν, ένας παίκτης ο οποίος θα διεκδικήσει με αξιώσεις και θέση βασικού.
Η ποιότητα αλλά περισσότερο η εμπειρία του από τόσο μεγάλα παιχνίδια τον θέτουν υποψήφιο για βασικό παρά το γεγονός ότι προ έρχεται από τραυματισμό. Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα έθεσε με την απόδοση του στο πρώτο παιχνίδι με τους Βέλγους και ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν.
Ο Ζαχαρίου ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι, με μία εβδομάδα επιπλέον προπονήσεις στα πόδια του θα δέσει ακόμα περισσότερο με την ομάδα.

Επίκεντρο του επαναληπτικού ο νεαρός Λοίζου που έχει γίνει στόχος Βελγικών ομάδων και με την εμφάνιση του στον πρώτο αγώνα κέρδισε τις εντυπώσεις και αύξησε το ενδιαφέρον για απόκτηση του ανεβάζοντας συνάμα την τιμή αξίας του!