3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναβολή προπονήσεων και φιλικού σε αναμονή αποφάσεων στο ΑΠΟΕΛ

Αναβολή προπονήσεων και φιλικού σε αναμονή αποφάσεων στο ΑΠΟΕΛ

By on 25 Αυγούστου, 2021 0 1452 Views

Δεν ήταν στο πρόγραμμα η αναβολή των προπονήσεων, όπως και του φιλικού με την ΠΑΕΕΚ, όμως η εξέλιξη που προέκυψε με το θετικό κρούσμα, δεν μπορούσε να έφερνε άλλη απόφαση στο ΑΠΟΕΛ
Εν όψει λοιπόν, ότι στον Αρχάγγελο, σήμανε αναβολή των προπονήσεων καθώς και του φιλικού, δίνεται η ευκαιρία και ο χρόνος στη διοίκηση να λάβει τις αποφάσεις που θέλει και οι οποίες αφορούν την επόμενη μέρα στην ομάδα.
ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Δεν είναι πλέον κοινό μυστικό, ότι υπάρχει θέμα Σάββα Πουρσαϊτίδη. Η διοίκηση λαμβάνει τα μηνύματα από κάθε κατεύθυνση και έχει επίσης ενώπιον της, την άποψη του «Πούρσα» στο ραντεβού της περασμένης Δευτέρας με τον πρόεδρο.
Ο Πρόδρομος Πετρίδης, έχει επίσης στο μυαλό του, τις απόψεις των συνεργατών του και παρόλο ότι αποφεύγει να εξωτερικεύσει την απόφαση του, εντούτοις λέγεται ότι είναι με τη σειρά του προβληματισμένος και έτοιμος να λάβει δύσκολες μεν αλλά αποφάσεις που πιστεύει ότι μπορούν να διορθώσουν την ομάδα.
Αναφορικά με το μέλλον του Πουρσαϊτίδη και αναμένοντας , πάντα την επίσημη απόφαση, οι πιθανότητες παραμονής του, είναι λιγότερες από την αποχώρηση.
Οι εξελίξεις θα προκύψουν στα επόμενα 24ωρα και αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη αλλαγής προπονητή, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να είναι στην Κύπρο ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.
ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ: Όπως αποκαλύψαμε, φιγουράρει πρώτος μεταγραφικός στόχος, ο Λέο Νατέλ . Είναι στην Κύπρο και ο άνθρωπος με τον οποίο το ΑΠΕΟΛ συζητά την επίτευξη συμφωνίας με την ομάδα του (βλέπε Κορίνθιας) αλλά και με το Βραζιλιάνο, ο οποίος έχει επιθυμία να επιστρέψει στον Αρχάγγελο.
Πιθανή μεταγραφή του Νατέλ , συμπληρώνει ένα κενό για το επιθετικό άκρο και γεμίζει ακόμα πιο πολύ το ρόστερ.
ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ: Είναι τυπική η αποδέσμευση των Γκάρνερ και Μπερν, παραμένει ακόμα το εμπόδιο με τον Ντογκαλά, αλλά θα φύγει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και μένει να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Μάριους Λουντέμο, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπέρ της παραμονής του Νορβηγού.