10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Το κλειδί είναι να είμαστε καλοί αμυντικά

By on 25 Αυγούστου, 2021 0 831 Views

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ για τον αγώνα της Ομόνοιας στο Βέλγιο.

Αναλυτικά:

Η πρώτη τοποθέτηση:Περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θέλουμε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας, εκτός έδρας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα είναι καλή η ατμόσφαιρα. Θα είναι καλό για την εξέλιξη μας και για να έχουμε αυτή την εμπειρία. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνίδιού και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Αν θα αλλάξει η φιλοσοφία: Ίσως αλλάξουμε τακτική, ίσως αλλάξουμε παίκτες, ίσως η προσέγγιση, ίσως και όχι. Δεν θα σας πω τώρα. Δεν περιμένω πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πως άρχισε το ματς στο πρώτο παιχνίδι. Επιβλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και μας δημιούργησαν προβλήματα. Παίζουν στην έδρας τους και ίσως είναι ένα παρομοιο παιχνίδι όπως άρχισε το πρώτο, ή μπορεί να είναι όπως τελείωσε. Θα δούμε. Περιμένουμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που παίζει σε ψηλότερο επίπεδο από εμάς.

Που θα κριθεί το παιχνίδι και αν θα είναι σημαντικό το ξεκίνημα του αγώνα; Δεν νομίζω είναι κρίσιμα τα πρώτα λεπτά. Το ποδόσφαιρο είναι 90 λεπτά ή και 95. Το κλειδί είναι να είμαστε καλοι αμυντικά. Να έχουμε καλές αντεπιθέσεις και θα είναι καλό να χρησιμοποιήσουμε καλά την μπάλα όταν την έχουμε για να μην χρειαστεί να αμυνόμαστε συνέχεια. Τους περιμένω επιθετικούς πάντως και σε πολύ ψηλό ρυθμό. 

Για τον ΧούμποτσανΑνάρρωσε από τον τραυματισμό του όμως έχει και ένα οικογενειακό θέμα. Τίποτε σοβαρό όμως αφού δεν θα άρχιζε το ματς ήταν προτιμότερο να είναι με τους δικούς του. Είναι δύσκολο όταν η οικογένεια σου είναι σε άλλη χώρα. Ήταν καλύτερο να μην είναι μαζί μας. Θα θέλαμε να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας. Δεν ήταν μαζί μας στο πρώτο ματς και πήραμε καλό αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες που έχουμε μαζί μας. Ο Χούμποτσαν θα είναι διαθέσιμος από εβδομάδας.

Για φαβορί και αουτσάιντερ: Η αναμέτρηση είναι πιο κλειστή τώρα μετά το πρώτο παιχνίδι. Πριν το παιχνίδι η Αντβέρπ ήταν το φαβορί όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε όπως και αυτοί όμως τώρα είναι ένα πιο ανοικτό παιχνίδι για την πρόκριση. Όμως παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες.