20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024

Έτοιμο το πλάνο Μπεργκ για την πρόκριση(22:00 Primetel)

By on 26 Αυγούστου, 2021 0 233 Views

Έτοιμη να επαναλάβει τον θρίαμβο της περσινής περιόδου είναι η Oμόνοια  και να εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Μπορεί να έχει δεδομένη τη συμμετοχή της στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League, όμως το εκτόπισμα των δύο διοργανώσεων, είναι διαφορετικό. Όπως και τα έσοδα, πολύ περισσότερα από το Europa League.
Επίσης, είναι και θέμα πρεστίζ, αλλά και των πιθανών ωφελημάτων που θα έχει στην πορεία η πρωταθλήτρια της περσινής περιόδου. Και το 4-2 του πρώτου αγώνα, απέναντι στην Άντβερπ της δίνει και μάλιστα αισιόδοξο δικαίωμα στην υλοποίηση αυτού του στόχου. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι, όπως και η τεχνική ηγεσία για να τον κάνουν πράξη.

Όταν έγινε η κλήρωση φαβορί ήταν η ομάδα του Βελγίου.Η εικόνα του πρώτου αγώνα ωστόσο,και το 4-2 δικαιολογούν την πίστη και την αισιοδοξία της Ομόνοιας για την πρόκριση.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο «Bosuilstadion» με τον Χένινγκ Μπεργκ να γνωστοποιεί στη διάσκεψη τύπου πως ο Χούμποτσαν που έμεινε εκτός, ταξίδεψε στη χώρα του για προσωπικούς λόγους. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κούσουλος, όμως δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ από την άλλη, φαίνεται πως ο Νικόλας Παναγιώτου έχει το προβάδισμα εκ νέου αντί του Γιούστε.
Με βάση αυτά τα δεδομένα, το πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ(26/8,22:00 Primetel) δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί. Στην εστία θα είναι ο Φαμπιάνο με τους Σέχου, Λανγκ, Παναγιώτου και Λέζιακς να αποτελούν την αμυντική 4άδα. Μιξ, Γκόμεθ και Μπασιρού θα είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Λοΐζου και Παπουλή στα επιθετικά άκρα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κακουλής.