2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπορεί και το πιστεύει η Ανόρθωση για την πρόκριση(26/8.20:00 Cablenet)

Μπορεί και το πιστεύει η Ανόρθωση για την πρόκριση(26/8.20:00 Cablenet)

By on 26 Αυγούστου, 2021 0 384 Views

Προ των πυλών βρίσκεται άλλη μία μεγάλη πρόκληση στην ιστορία της Ανόρθωσης .Ο Κετσπάγια και οι παίκτες του μπορούν και το πιστεύουν πως με το κόσμο δίπλα τους θα τα καταφέρουν. Η βαρωσιώτικη ομάδα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη μεγάλη βραδιά στη ρεβάνς του 0-0 στο Ισραήλ απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά του Λέβι και θέλει μόνο νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.(26/8.20:00 Cablenet)
«Να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να μπει στους ομίλους αυτής της διοργάνωσης», είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη τύπου και εκφράζεται η πίστη ότι μπορεί η βαρωσιώτικη ομάδα να τα καταφέρει. Αν συμβεί αυτό, τότε θα εξασφαλίσει την είσοδο της σε ομίλους 13 χρόνια… παρά μία μέρα, μετά (27/8/08 εξασφάλισε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ)!
Από τη στιγμή μάλιστα που ο κόσμος της αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τότε η Aνόρθωση  αποκτά μία άλλη δυναμική. Ήδη, όπως πληροφορούμαστε, έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στη Δυτική κερκίδα, ενώ απομένουν πολύ λίγα και για την Ανατολική.

Όσο αφορά το πλάνο του Τιμούρ, δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί, πλην του Ντέλετιτς που γνωστοποίησε ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της βαρωσιώτικης ομάδας είναι διαθέσιμοι.
Τη θέση του Σέρβου, αναμένεται να καλύψει ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος βρέθηκε μάλιστα και στη δημοσιογραφική διάσκεψη. Οι υπόλοιπες θέσεις, θα καλυφθούν σε σχήμα 4-2-3-1 από τους Λόρια, Αραγιούρι, Ρισβάνη, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αρτυματά, Πόποβιτς, Χουσμπάουερ, Λάζαρο και Λάφερτι.