2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Περιμένει τον Ουάρντα και όχι μόνο η Ανόρθωση

By on 27 Αυγούστου, 2021 0 1563 Views

Πρόκριση σε ομίλους μετά από 13 χρόνια, ενίσχυση των ταμείων με τα έσοδα από την UEFA και ένας καλός όμιλος στον οποίο μπορεί να κάνει την υπέρβαση η Ανόρθωση
Στοιχεία τα οποία σαφώς και δίνουν το «πράσινο» φως στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να κάνουν πιο ποιοτικό το ρόστερ για τη σεζόν!
Η συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για την επόμενη διετία αναμένεται να ενεργοποιηθεί με την κάθοδο του Αιγύπτιου στην Κύπρο. Ο Ουάρντα βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί η χρυσή τομή για να κατηφορίσει στην Κύπρο. Κάτι που αναμένεται να γίνει αρχές της ερχόμενης βδομάδας!

Οι απαιτήσεις όμως που ανοίγονται μπροστά στην Ανόρθωση  για να έχει ένα ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε διπλό ταμπλό, αλλά και με την οικονομική δυνατότητα -πλέον- από τα έσοδα των ομίλων, ο Τιμούρ Κετσπάγια με τη διοίκηση θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!
Εκτός του ότι υπάρχει η σκέψη για απόκτηση δεξιού ακραίου αμυντικού, πιθανώς να υπάρξει ενίσχυση και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.