5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Ο Ουάρντα πιέζει τον ΠΑΟΚ για την Ανόρθωση

By on 29 Αυγούστου, 2021 0 956 Views

Εντείνει την προσπάθειά του ο Αμρ Ουάρντα, ούτως ώστε να κατηφορίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Aνόρθωσης και να ενεργοποιηθεί η κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός που βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, που δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή, όμως προσπαθεί να… γλιτώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί, από την αποζημίωση που θα δοθεί στον Ουάρντα.
Αυτό που βγαίνει πάντως από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Ελλάδα, είναι πως ο Αιγύπτιος θέλει πολύ να ενταχθεί στην Ανόρθωση . Η προοπτική του πρωταθλητισμού, αλλά και της συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο, είναι κάτι που επιθυμεί. Εξ’ ου και το γεγονός πως απέρριψε κάθε πρόταση που είχε ο ΠΑΟΚ για να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της χώρας.
Στην  Ανόρθωση  εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέχρι τις αρχές της ερχόμενης βδομάδας θα βρίσκεται στην Κύπρο για τα διαδικαστικά, ούτως ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ και να τον έχει στη διάθεσή του ο Τιμούρ Κετσπάγια.Σε αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ξένος απο το ρόστερ της Ανόρθωσης και αυτός μάλλον θα είναι ο Ελουντού.