4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Κόσοβο – Ελλάδα: Μονόδρομος η νίκη για την «γαλανόλευκη»

Κόσοβο – Ελλάδα: Μονόδρομος η νίκη για την «γαλανόλευκη»

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2021 0 414 Views

Το τρίποντο θα επιδιώξει η εθνική Ελλάδος απόψε (05/09, 21:45, κόντρα στο Κόσοβο, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση.

Το σύνολο του Φαν’τ Σχιπ, έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις, και απόψε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υπογράμμισε πως οι διεθνείς πρέπει να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο ότι είναι καλύτεροι και να πάρουν τη νίκη.Οσον αφορά τη πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα με το Κόσοβο, ο Ολλανδός προπονητής έκανε τουλάχιστον δύο δοκιμές 11άδας.

Σε έναν πιθανόν σχηματισμό ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους ΜαυροπάνοΤζαβέλλα και Κυριάκο Παπαδόπουλο ή Χατζηδιάκο. Στα δύο άκρα αυτής θα είναι ο Τσιμίκας ή ο Γιαννούλης και ο Ανδρούτσος (αριστερά και δεξιά δηλαδή) και στο κέντρο δύο φαβορί είναι οι Μπουχαλάκης και Σιώπης και ο τρίτος θα μπορούσε να ήταν ο Ζέκα αλλά έχει κάρτες και θα είναι εκτός (υπάρχουν και άλλες επιλογές για το κέντρο γενικότερα). Τέλος, στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν ο Μπακασέτας με τον Παυλίδη.