3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απλά και όμορφα η ΑΕΛ προσγείωσε την Πάφο με τεσσάρα!

Απλά και όμορφα η ΑΕΛ προσγείωσε την Πάφο με τεσσάρα!

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2021 0 616 Views

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα CYTA 2021-22 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο(4-0) πέτυχε απέναντι στην Πάφος FC στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού… καθάρισε από το πρώτο μέρος του αγώνα την υπόθεση νίκη με δύο προσωπικά γκολ του Τσέποβιτς. Στην επανάληψη απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της με άλλα δύο γκολ των Έουλερ και Μάζουρεκ.

Προσπάθησε να αντιδράσει σε όλα τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Πάφου, ωστόσο η ψυχολογία δεν ήταν με το μέρος της και το σκορ ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Στέφαν Τσέποβιτς που σκόραρε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία ήταν μάλιστα εξαιρετικά.

Στο 8ο λεπτό ο Μεντόγιεβιτς έκανε την μπαλιά από δεξιά, η μπάλα πήρε ύψος και ο Τσέποβιτς με γυριστό βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Ρούτκο. Στο 37′ σκόραρε ξανά με σουτ, μετά από γύρισμα του Έουλερ.

Το δεύτερο γκολ αποδείχθηκε καθοριστικό για την ΑΕΛ, καθώς στο 33′ σκόραρε ο Κοβάσεβιτς για την Πάφο και ισοφάρισε, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι από το VAR, και τέσσερα λεπτά αργότερα σημειώθηκε το 2-0.

Η ΑΕΛ κλείδωσε το τρίποντο στο 49′ μετά από γύρισμα του Μαζάν στην περιοχή, ο Έουλερ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3-0. Ο Έουλερ είχε και μια ασίστ στο 75′ όταν έκανε την σέντρα και ο Μάζουρεκ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην ευστοχία της ΑΕΛ, που έκανε τέσσερις τελικές, όλες εύστοχες!

ΑΕΛ: Κεραυνός, Τεϊξέιρα, Μεντόγιεβιτς (80’Ρέινολντς), Ζντραφκόφσκι, Τσέποβιτς (80’Νικολεττίδης), Σάντος, Τόρες (18′ Έουλερ), Ριέρα (65’Μάζουρεκ), Μαζάν, Ριστέφσκι, Πελέ (65’Γεωργίου).

Στον πάγκο: Στον πάγκο οι Βοζίνια, Εβόρα, Ντάβερβελντ, Γεωργίου, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Παντελή, Έουλερ, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Μαΐντεβατς, Νικολεττίδης.

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Κβίντα, Κοβάσεβιτς, Ζάιρο, Αμπντουσαλάμοφ (61’Φουρ), Αουρέλιο, Μιχαήλ, Βαλακάρι (61’Σεμέδο), Πάνιτς, Μπάριτς, Πάντσεον.

Στον πάγκο: Πέτρου, Άντος, Παλάσιος, Αντωνίου, Σεμέδο, Μπεριγκό, Μπαμπαγιάν, Φυλακτού, Φουρ, Ντράγκομιρ, Μουλαζίμης, Πάγιτς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάντος, Ριστέφσκι, Ριέρα / .

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης