6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2021 0 290 Views

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΑΠΟΕΛ. 

“Γνωρίζαμε ότι η δουλειά μας δεν θα ήταν εύκολη απέναντι σ ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Μετά τα πρώτα 10 λεπτά, ισορροπήσαμε και περασάμε την πρώτη μεγάλη δυσκολία. Μπορώ να πω ότι εκεί φανήκαμε λίγο τυχεροί και ικανοί με μία απόκρουση που έκανα ο τερματοφύλακας μας. Βρήκαμε τις λύσεις στους προβληματισμούς που μας έβαλε το ΑΠΟΕΛ. Μετά ανέβηκε η ψυχολογία μας και φτάσαμε στην νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν όλοι παίκτες ομαδικοί” 

Για το αν η νίκη είναι ικανή να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας: “Θα ήθελα να πω πρώτα κάτι για τον κόσμο. Ήταν συγκινητικός ο κόσμος μας σήμερα. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ το ζω πρώτη φορά. Θέλουμε να είμαστε ισορροπημένοι. Δεν έγινε κάτι στην πρώτη αγωνιστική, ήταν για μία ήττα. Όπως σήμερα είναι μία νίκη που δεν αλλάζει κάτι. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Θέλουμε η ομάδα να κρατήσει την τροχιά την περσινή” 

Για το ότι ο Ολυμπιακός παίρνει αποτελέσματα στα μεγάλα παιχνίδια: “Οι παίκτες θέλουν να παίζουν μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα” 

Για τα παράπονα από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για καθυστερήσεις από τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Θα ξαναδώ το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάτι μεμπτό από την πλευρά μας. Παίζουμε ποδόσφαιρο, ότι είναι θεμιτό κι εντός αγωνιστικού πλαισίου εννοείται ότι θα γίνει όμως είμαι πολύ κατά των καθυστερήσεων. Θεωρώ ότι δεν κάναμε, θα ξαναδώ το παχνίδι, αν δω ότι κάναμε θα τοποθετηθώ».